search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:29
MENU CLOSE

Ταξίδι στο πάρκο των… θαυμάτων προσφέρει το Στούντιο Γκίμπλι!

08.05.2018 07:28
Ταξίδι στο πάρκο των… θαυμάτων προσφέρει το Στούντιο Γκίμπλι! - Media

 

Θεματικό πάρκο, «μοναδικό στο είδος του, και το οποίο θα αγαπήσουν όλοι», πρόκειται να εγκαινιάσει, το 2022, το Στούντιο Γκίμπλι (Studio Ghibli), το κινηματογραφικό στούντιο κινούμενων σχεδίων που έδωσε φτερά στη φαντασία μικρών και μεγάλων με τις ταινίες «Spirited Away – ως “ Ταξίδι στη χώρα των θαυμάτων” παίχτηκε στην Ελλάδα» και «My Neighbour Totoro».

Το Πάρκο του Στούντιο Γκίμπλι θα δημιουργηθεί στο Expo 2005 Aichi Commemorative Park, στην πόλη Ναγκακούτε, λαμβάνοντας υπόψη «τη λειτουργία και το φυσικό περιβάλλον», καθώς και τις ιστορικές καταβολές της τοποθεσίας, ενώ, παράλληλα, θα κάνει «αποτελεσματική χρήση υπαρχουσών υποδομών και γης που δεν χρησιμοποιείται σήμερα», όπως επισήμαναν εκπρόσωποι της τοπικής κυβέρνησης.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να περιδιαβούν στο 2 τετραγωνικών χιλιομέτρων πάρκο συναντώντας ευρωπαϊκά σπίτια από τούβλο σαν και αυτά τα οποία εμφανίζονται σε πολλές από τις ταινίες του Στούντιο Γκίμπλι.

Θα έχουν την ευκαιρία να διαβούν την κύρια πύλη η οποία ανακαλεί στη μνήμη την αρχιτεκτονική του τέλους του 19ου αιώνα που είδαμε στην ταινία «Howl’s Moving Castle – ως “ Το Κινούμενο Κάστρο”» παίχτηκε στους ελληνικούς κινηματογράφους».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:27