search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:33
MENU CLOSE

Ηράκλειο: Δεν τα κατάφερε η 37χρονη που κατέρρευσε σε γυμναστήριο – Οι γονείς δώρισαν τα όργανά της

10.05.2018 06:57
Ηράκλειο: Δεν τα κατάφερε η 37χρονη που κατέρρευσε σε γυμναστήριο - Οι γονείς δώρισαν τα όργανά της - Media

 

Το τελευταίο “αντίο” απευθύνουν σήμερα η οικογένεια, συγγενείς και φίλοι στο χαμογελαστό κορίτσι, την 37χρονη Χρύσα Μιχελάκη, η οποία υπέστη ανεύρυσμα εγκεφάλου, ενώ βρισκόταν σε γυμναστήριο του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με το cretapost, η εξώδιος ακολουθία θα τελεστεί στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας Νέων Κλαζομένων, ενώ η ταφή της θα γίνει στο Νέο Κοιμητήριο.

Οι γονείς της παρά τον πόνο και τη βαθιά οδύνη για τον θάνατο του παιδιού τους βρήκαν το ψυχικό σθένος να χαρίσουν ζωή σε συνανθρώπους μας, προσφέροντας ζωτικά της όργανα.

Αργά το βράδυ της Τετάρτης ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε με επιτυχία νωρίς το πρωί της Πέμπτης, η διαδικασία της λήψης των οργάνων της 37χρονης Χρύσας με γιατρούς από διάφορα νοσοκομεία της χώρας να φτάνουν στο νησί για να τα παραλάβουν.

Η οικογένειά της παρακαλεί αντί στεφάνου να μαζευτούν χρήματα, προκειμένου να δοθούν σε κοινωφελές ίδρυμα της πόλης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:33