15/10/2019 15:55:36
14.5.2018 / ΣΤAΘΗΣ Σ.
Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ, τεύχος 2020 στις 10-5-2018

Face control…

Face control… - Media

 

Από το «πειρατικό του Στάθη» στο Ποντίκι, 10-5-2018

Face control…

 Όπως και στο παρελθόν (στα δύο χρόνια της κυβέρνησης ΓΑΠ και στα δύο χρόνια της κυβέρνησης Σαμαρά) έτσι και τώρα, στα τρία χρόνια της κυβέρνησης Τσίπρα, βλέπω πρόσωπα πολιτικών να στρεβλώνονται,  μαλλιά να ασπρίζουν, μάτια να θολώνουν, εκφράσεις να γίνονται ουλές – μια δυσμορφία, που το ψεύδος και η υποκρισία σμιλεύουν πάνω σε αυτές τις ομιλούσες και μη λαλέουσες κεφαλές.

 Ταυτοχρόνως, άλλων πολιτικών τα πρόσωπα, πιο παρακατιανών είναι η αλήθεια, ανθούν! – φράπα το μαγουλάκι απ’ το λιγδωμένο εντεράκι, τα μπότοξ, τα λίφτινγκ και το φραπεδάκι – καθότι όταν ο καφές είναι του καλού καιρού, κάνει καλό στην υγεία και τη δημοκρατία. 

 Τα δυο πρόσωπα της εξουσίας, το ένα και το αυτό της απώλειας…

• Φίλης: «Γιατί να κόψουμε τις συντάξεις των ανθρώπων, αφού έχουμε υπερπλεόνασμα;».

 Απορία ψάλτου, βηξ – είναι και όντως ψάλτης ο κ. Φίλης, βήχει δυνατά…

• Φίλης 2:  «Νέα μείωση συντάξεων θα σημαίνει διάλυση οικογενειών». Αυτό δεν είναι βήχας, είναι γαϊδουρόβηχας – ή, για να το πούμε επί το κομψότερον, βήχας που βρυχάται.

• Κούλογλου:  Από το υπερπλεόνασμα «μπορούμε να δώσουμε 13η σύνταξη». Να δείτε που στο τέλος για να τους ψηφίσουμε θα μας δίνουν και γλειφιτζούρια, καραμέλες και επιδόματα για παγωτό χωνάκι…

 • Η Ελλάδα είναι η δεύτερη πιο γηρασμένη χώρα στην Ευρώπη. Όχι όμως και αναλόγως σοφότερη

e-mail: stathispontiki@gmail.com

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.