24/01/2020 04:28:31

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του ΠΣ του ΣΥΡΙΖΑ - Η Τοπική Αυτοδιοίκηση στο επίκεντρο

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του ΠΣ του ΣΥΡΙΖΑ - Η Τοπική Αυτοδιοίκηση στο επίκεντρο - Media

 

Ολοκληρώθηκε αργά το μεσημέρι της Παρασκευής η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, με αντικείμενο της τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, εν όψει και της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν τα ζητήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με «αιχμή του δόρατος» το σχέδιο «Κλεισθένης», αλλά και την εφαρμογή της απλής αναλογικής στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, ζητήματα που έχουν προκαλέσει τριβές με εκπροσώπους των ΟΤΑ.

Τα ζητήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης τέθηκαν στο πλαίσιο του εισηγητικού κειμένου για τη συνεδρίαση του Σαββάτου της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι λόγω μεγάλης καθυστέρησης στην έναρξη της συνεδρίασης του Π.Σ., παρότι παρών ήταν και ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, δεν συζητήθηκαν άλλα θέματα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.