03/08/2020 21:18:09

«Μπαμπούλας» από FIFA και UEFA στην ΕΠΟ!

Απάντησε στην ιρανική ομοσπονδία η ΕΠΟ - Media

 

Τοποτηρητή εγκαθιστούν οι διεθνείς ποδοσφαιρικές αρχές στην Ελλάδα για να εποπτεύει τις διαδικασίες που απαιτείται να κινήσει η ΕΠΟ.

Η FIFA και η UEFA εξακολουθούν να είναι δύσπιστες για την αποτελεσματικότητα της ΕΠΟ. Για το λόγο αυτό, όπως αποκαλύπτει η Live Sport, αποφασίστηκε να εγκατασταθεί στα γραφεία της ομοσπονδίας στο Γουδή ένας ξένος τοποτηρητής. Αυτός θα είναι ουσιαστικά πάνω και από το ΔΣ και θα παραμείνει τουλάχιστον ένα εξάμηνο ώστε να εποπτεύει όλες τις κινήσεις που απαιτείται να γίνουν προκειμένου να επιλυθούν τα προβλήματα που υπάρχουν. Ο τοποτηρητής θα επεμβαίνει σε όσα ζητήματα κρίνει ο ίδιος ότι πρέπει να αντιμετωπιστούν με συγκεκριμένο τρόπο, άμεσα και χωρίς κωλυσιεργία.

Επί της ουσίας, δηλαδή, οι διεθνείς ποδοσφαιρικές αρχές θα κάνουν κουμάντο στην ΕΠΟ, αφού αν διαπιστώνεται ότι δεν ακολουθούνται οι απαιτούμενες κινήσεις που έφεραν το ελληνικό ποδόσφαιρο ένα βήμα από το Grexit, τότε θα αναλαμβάνει δράση.

Με την τοποθέτηση του ξένου «μπαμπούλα» είναι δεδομένο πως ζητήματα όπως η μη παραπομπή παραγόντων για εμπρηστικές δηλώσεις θα λυθούν, ενώ παράλληλα η ομοσπονδία θα υποχρεωθεί να λάβει μέτρα για την υπόθεση των αγώνων που έχουν χαρακτηριστεί ως «ύποπτοι».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.