search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:15
MENU CLOSE

Καρέ – καρέ η διάσωση σκύλου που έπεσε σε πηγάδι – Αλυχτούσε όλο το βράδυ (Photos)

11.06.2018 11:21
Καρέ – καρέ η διάσωση σκύλου που έπεσε σε πηγάδι – Αλυχτούσε όλο το βράδυ (Photos) - Media

 

Η ευαισθησία ενός κτηνοτρόφου αλλά και η έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, είχε ως αποτέλεσμα την αίσια έκβαση για τη ζωή ενός σκύλου, που κάποιος  είχε πετάξει σε πηγάδι στην Άνω Βιάννο. 

Όπως αναφέρει ο Μανώλης Σπανάκης στη σελίδα στο facebook “Ηχώ της Βιάννου” “o κτηνοτρόφος άκουσε το αλύχτισμα του ζώου, οπότε και διαπίστωσε ότι κάποιος ασυνείδητος θέλοντας να το… ξεφορτωθεί, το πέταξε μέσα σ’ ένα βαθύ πηγάδι που ευτυχώς, δεν είχε νερό!

Άμεσα ειδοποιήθηκε το Κλιμάκιο Βιάννου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, άνδρες του οποίου κατέβηκαν με σκοινιά και, αφού έδεσαν το άτυχο ζώο, το ανέλκυσαν με επιτυχία στην επιφάνεια. 


O σκύλος ήταν φοβισμένος από την περιπέτειά του αλλά βρήκε φιλόξενη αγκαλιά και υιοθετήθηκε από τον κτηνοτρόφο που τον εντόπισε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:12