search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 04:29
MENU CLOSE

Μπούκουρας σε Μπαρμπαρούση: Ο χρήσιμος ηλίθιος είναι σαν τον κερατά – Το μαθαίνει πάντα τελευταίος

16.06.2018 10:19
Μπούκουρας σε Μπαρμπαρούση: Ο χρήσιμος ηλίθιος είναι σαν τον κερατά - Το μαθαίνει πάντα τελευταίος - Media

 

…Μήνυμα στον Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση, που αναζητείται από τις Αρχές και διαγράφηκε χθες από την Κοινοβολευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής, έστειλε ο πρώην βουλευτής του νεοναζιστικού μορφώματος Στάθης Μπούκουρας μέσω Facebook. 

Ο χρήσιμος ηλίθιος είναι σαν τον κερατά το μαθαίνει πάντα τελευταίος, όταν είναι πλέον αργά. Κατάλαβες Κωστάκη…;», έγραψε.

Ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής επανήλθε και σε νεότερη ανάρτησή του δύο ώρες αργότερα έγραψε: «”Ψήφιση 4ου Μνημονίου: επεισόδιο Κασιδιάρη με Δένδια. Ψήφιση προδοσίας Μακεδονίας: επεισόδιο Μπαρμπαρούση. Τι δεν καταλαβαίνεις; Πόσο ακόμη η ψήφος σου θα περιθωριοποιείται από τους πιο κατάλληλους χρήσιμους του συστήματος, πάντα την πιο εθνικά κρίσιμη στιγμή; Πόσο ακόμη ο πατριωτικός χώρος θα γραφικοποείται….; Άμεση ανάγκη για εθνική συσπείρωση όλων των πατριωτικών κινημάτων πριν να είναι αργά για την πατρίδα!».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01