search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:45
MENU CLOSE

Αποκάλυψη Δ. Καμμένου: Συζητήσαμε πρόταση μομφής κατά του Κοτζιά στην ΚΟ των ΑΝΕΛ

17.06.2018 05:38
Σφοδρή επίθεση ΑΝΕΛ στον Δ. Καμμένο: Δεν έχει παραιτηθεί από αντιπρόεδρος της Βουλής - Media

 

Λίγες ώρες μετά την υπερψήφιση της πρότασης μομφής προς την κυβέρνηση και την διαγραφή του από τους Ανεξάρτητους Έλληνες ο Δημήτρης Καμμένος επισήμανε στον ΣΚΑΪ ότι οι ΑΝΕΛ εξουσιοδότησαν την κυβέρνηση να δώσει το όνομα Μακεδονία στα Σκόπια.

Ο Δ. Καμμένος τόνισε πως ο ίδιος υπερψήφισε την πρόταση μομφής γιατί δεν ήθελε να ρίξει «ζαριά για την Μακεδονία» και ότι κανονικά σήμερα οι σημαίες θα έπρεπε να κυματίζουν μεσίστιες.

Στη συνέχεια, υπογράμμισε πως όσοι τον κατηγορούν για διαπλοκή, η μόνη μόνιμη διαπλοκή του είναι αυτή με τον ελληνικό λαό.

Ο Δ. Καμμένος τόνισε πως συζητήθηκε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ το ενδεχόμενο υποβολής πρότασης μομφής κατά του Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά και τελικώς δεν πέρασε ως πρόταση καθώς ως ΑΝΕΛ δεν είχαν τον χρόνο να συγκεντρωθούν 50 υπογραφές για την τυπική υποβολή.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο σύμπραξης με τη Νέα Δημοκρατία, ο Δ. Καμμένος είπε ότι δεν υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας με κανένα κόμμα και αυτό που προέχει είναι να προχωρήσουν οι διαδικασίες παραίτησής του από τη θέση του Αντιπροέδρου της Βουλής.

«Θα μας ζητήσουν να αλλάξουμε το όνομα του αεροδρομίου ‘Μακεδονία’. Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μου έλεγαν να πούμε το αεροδρόμιο ‘Μίκρα’ για να μην είναι σωβινιστικό», δήλωσε ο Δ. Καμμένος, συμπληρώνοντας ότι «θα ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου στην Μακεδονία και τη Θράκη».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:45