search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:55
MENU CLOSE

Δύο στελέχη της ΝΔ σε μεγάλο κύκλωμα πλαστών ελληνοποιήσεων

28.06.2018 12:34
Δύο στελέχη της ΝΔ σε μεγάλο κύκλωμα πλαστών ελληνοποιήσεων - Media

 

Δικηγόροι, δημόσιοι υπάλληλοι, δύο στελέχη της ΝΔ στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης και μια σύζυγος αστυνομικού ο οποίος υπηρετεί στη φρουρά βουλευτή, εμπλέκονται μεταξύ άλλων στο μεγάλο κύκλωμα ελληνοποιήσεων που εξαρθρώθηκε από την ΕΛΑΣ.

Το κύκλωμα δρούσε σε Αθήνα, Μεσολόγγι, Λευκάδα, Λάρισα, Τρίκαλα και Αλεξανδρούπολη.

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 23 άτομα μεταξύ των οποίων και 7 αλλοδαποί.

Ανάμεσά τους και δύο στελέχη της ΝΔ στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Αιτωλοακαρνανία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένας έχει χρηματίσει αντιδήμαρχος και ο άλλος είναι πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου. Επίσης σύμφωνα με τις ίδιες πηγές έχει συλληφθεί και η σύζυγος αστυνομικού ο οποίος υπηρετεί στη φρουρά βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Ο κατάλογος των συλληφθέντων περιλαμβάνει επίσης αρκετούς δικηγόρους και περισσότερους υπάλληλους περιφερειών, εκτός Αττικής.

Η επιχείρηση εξάρθρωσης του κυκλώματος άρχισε χθες το πρωί, ταυτόχρονα σε έξι πόλεις. Οι πρώτες συλλήψεις έγιναν επ΄ αυτοφόρω σε πόλη της επαρχίας, όπου μέλη του κυκλώματος εισέπραξαν από τέσσερις μετανάστες, 1.200 ευρώ από τον καθένα για να τους δώσουν έγγραφα νομιμοποίησης της παραμονής τους στην Ελλάδα.

Στα μέλη του κυκλώματος, υπάρχουν και αλλοδαποί πλαστογράφοι.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:55