search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 11:28
MENU CLOSE

Έτσι έγινε το πόδι της μετά από τσίμπημα αλογόμυγας (Photos)

16.07.2018 11:39
Έτσι έγινε το πόδι της μετά από τσίμπημα αλογόμυγας (Photos) - Media

Μια μητέρα δυο ανήλικων παιδιών δέχτηκε επίθεση από αλογόμυγα, η οποία την τσίμπησε στο χέρι και στο πόδι και την έστειλε να νοσηλευτεί επί τέσσερεις ημέρες στο νοσοκομείο. Μάλιστα η μόλυνση στο πόδι της ήταν τόσο μεγάλη που σχηματίστηκαν από το τσίμπημα, φουσκάλες στο μέγεθος μιας μπάλας του τένις.

Το περιστατικό συνέβη στον πίσω κήπο τους σπιτιού της οικογένειας της 38χρονης Τζούντι Τζόφριες, στο Έσσεξ της Αγγλίας. «Έκανα ηλιοθεραπεία και είχα ξαπλώσει στην ξαπλώστρα του κήπου μου, όταν ένιωσα απανωτά τσιμπήματα στο πόδι και στο χέρι μου. Δεν έδωσα μεγάλη σημασία και σκέφτηκα ότι θα είναι κάποιο ζωύφιο.

Την επόμενη μέρα που ξύπνησα πονούσα φριχτά, το χέρι και το πόδι μου είχε πρηστεί σε τρομακτικό βαθμό» θα πει η ίδια στην εφημερίδα Sun.

Η ίδια πήγε στο νοσοκομείο και εκεί οι γιατροί μόλις την είδαν της έκαναν αμέσως εισαγωγή και της χορήγησαν ισχυρότατα αντιβιοτικά. Σύμφωνα με τους ειδικούς η Τζούντι τσιμπήθηκε από θηλυκή αλογόμυγα, μολύνθηκε και πρόλαβε εγκαίρως το περιστατικό, αλλιώς θα μπορούσε να έχει χειρότερη εξέλιξη.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 11:28