search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:43
MENU CLOSE

«Γυναίκα χωρίς Όνομα»: Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές της νέας δραματικής σειράς του ΑΝΤ1

31.07.2018 14:38
«Επιστρέφουμε ασφαλείς» - Τα μηνύματα των αγαπημένων πρωταγωνιστών της καμπάνιας του ΑΝΤ1 (Videos) - Media

 

Η «Γυναίκα χωρίς Όνομα», είναι η νέα καθημερινή δραματική σειρά σε σενάριο της Μαρίας Γεωργιάδου που έρχεται στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 με ένα πολυπρόσωπο cast καταξιωμένων ηθοποιών.

Η εκδίκηση είναι ένας κύκλος που δεν κλείνει ποτέ. Ο πόνος ξεβράζει μίσος και το μίσος γεννά οργή.

Στη νέα δραματική καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, «Γυναίκα χωρίς Όνομα», δύο γυναίκες πολεμούν μέχρι τέλους για τη ζωή που τους έκλεψαν: τη ζωή των παιδιών τους. Σε αυτή τη μάχη όμως, δεν υπάρχει βέβαιος νικητής αφού, αντίπαλός τους, τελικά, δεν είναι παρά ο πιο πιστός τους σύμμαχος.

Η Κάτια (Μαριάννα Τουμασάτου) στερείται για δεύτερη φορά στη ζωή της να μεγαλώσει το δικό της παιδί.

Εφιαλτική πλέον μέσα στην οδύνη της αποφασίζει να εκδικηθεί την Μαρίνα (Ντόρα Μακρυγιάννη) και να την κάνει να πληρώσει με το ίδιο νόμισμα. Στην προσπάθειά της να επουλώσει τις πληγές της, η Μαρίνα ετοιμάζεται να προσφέρει το μεγαλύτερο κακό σε όλους όσους την πρόδωσαν.

Σκοτεινή και αποφασισμένη να φτάσει μέχρι τέλους μεταμορφώνεται σε μία ισότιμη αντίπαλο. Στο πλευρό της, η Μάρθα (Ταμίλα Κουλίεβα) και απέναντί της μονάχα ένας στόχος, η εκδίκηση.

Η «Γυναίκα χωρίς Όνομα» είναι κάθε μητέρα που ζητά δικαιοσύνη για το παιδί της. Η Κάτια και η Μαρίνα, δεμένες από τη μοίρα σε ένα παιχνίδι τραγικής ειρωνείας, θα βρεθούν αντιμέτωπες με νοσηρά λάθη και διεστραμμένα μυστικά από το παρελθόν.

Πότε θα καταλάβουν ότι η αληθινή εκδίκηση, είναι η συγχώρεση;

Μείνετε συντονισμένοι!

ΣΕΝΑΡΙΟ: Μαρία Γεωργιάδου

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Βίκυ Μανώλη, Λίνος Χριστοδούλου

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Pedio Productions

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Μαριάννα Τουμασάτου, Ντόρα Μακρυγιάννη, Κώστας Καζανάς, Ευαγγελία Μουμούρη, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Θανάσης Πατριαρχέας, Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, Πάνος Νάτσης, Αντώνης Βλοντάκης, Κώστας Ανταλόπουλος, Γιώργος Μακρής, Σοφία Πριόβολου, Γιάννης Αθητάκης, Τατιάνα Μελίδου και Μαρία Παπαφωτίου.

Στον ρόλο της «Μάρθας», η Ταμίλα Κουλίεβα.  Στον ρόλο του «Πέτρου», ο Θοδωρής Κατσαφάδος.

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:43