search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:31
MENU CLOSE

«Πέταξε» για Γλασκώβη η ΑΕΚ

07.08.2018 07:39
«Ο εργάτης στο γήπεδο της ΑΕΚ αυτοκτόνησε γιατί θα τον απέλυαν» - Media

 

Την πεποίθησή του πως η ΑΕΚ θα παρουσιαστεί έτοιμη να αντιμετωπίσει τη Σέλτικ, στον πρώτο αγώνα για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League (Τετάρτη 8/8, 21:45 – Σέλτικ Παρκ), εξέφρασε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, λίγο πριν η αποστολή της “Ένωσης” επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για να πετάξει με προορισμό τη Γλασκώβη.

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Είναι το πρώτο παιχνίδι αυτής της φάσης. Ο αντίπαλός μας είναι μια διαφορετική ομάδα στην έδρα του και άλλη εκτός έδρας», είπε  αρχικά ο Ουζουνίδης για να προσθέσει: «Πρέπει να παρουσιαστούμε έτσι ώστε το αποτέλεσμα να μας δώσει ελπίδες για τη ρεβάνς. Είχαμε το απρόοπτο της τελευταίας στιγμής με τον Πέτρο (σ.σ. Μάνταλο), όμως τα άλλα παιδιά είναι καλά. Έχουμε δουλέψει καιρό πάνω στον αντίπαλο και θέλω να πιστεύω πως θα παρουσιαστούμε δυνατοί».

Αναφορικά με την απουσία του αρχηγού, ο Έλληνας τεχνικός σχολίασε: «Είναι πολύ σημαντικός παίκτης ο Μάνταλος. Η απουσία του θα αλλάξει κάπως τα πλάνα. Όμως αυτός που θα μπει θα μας δώσει τα δικά του στοιχεία. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο ότι λείπει ο Πέτρος, αλλά ότι τα άλλα παιδιά δεν είναι ακόμα στα επίπεδα ετοιμότητας που θέλουμε. Θέλω να πιστεύω ότι ο αντικαταστάτης του θα έχει αντίστοιχα καλή παρουσία».

Όσον αφορά στον αντικαταστάτη του Μάνταλου, πιθανότατα αυτός θα είναι ο Λούκας Μπογέ αν και όλα θα κριθούν στη σημερινή, τελευταία προπόνηση πριν τον πρώτο επίσημο αγώνα της ΑΕΚ. Προπόνηση η οποία θα αρχίσει στις 21:00 ώρα Ελλάδας ενώ θα ακολουθήσει η συνέντευξη Τύπου των Ουζουνίδη και Βασίλη Λαμπρόπουλου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:30