16/12/2019 03:55:04

Ο Καμπουράκης στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στα Χανιά

Ο Καμπουράκης στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στα Χανιά - Media

 

Η δεξίωση που παρέθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα στα Χανιά, όπως ήταν φυσικό, έβγαλε και πολιτικές ειδήσεις. Και μια από αυτές, αφορά γνωστό δημοσιογράφο ο οποίος, σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στα Χανιά και δέχθηκε συγχαρητήρια.

Γράφει λοιπόν ο ΒΗΜΑτοδότης:

«Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στα Χανιά ο δημοσιογράφος Δ. Καμπουράκης και όλοι του ευχήθηκαν «καλή επιτυχία». Του ευχήθηκε και η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία δεν αποκλείει την πιθανότητα να βρεθεί και αυτή υποψήφια στα Χανιά. Εάν όντως η Ντόρα πολιτευθεί στα Χανιά, τότε η ΝΔ έχει πολλές πιθανότητες (όπως ειπώθηκε) να κερδίσει τρεις έδρες. Και συνεπώς οι Παύλος Πολάκης και Γιώργος Σταθάκης θα έχουν πρόβλημα εκλογής και θα πρέπει να μετακινηθούν στη Β' Αθήνας που έχει ήδη σπάσει. Ο έτερος δημοσιογράφος που ήταν στο δείπνο μαζί με τη σύζυγό του, ο Γιώργος Αυτιάς, δεν εξεδήλωσε καμία πρόθεση να πολιτευθεί».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.