search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 19:27
MENU CLOSE

Νεκρός ο κυβερνήτης του αεροσκάφους της Πολεμικής Αεροπορίας που έπεσε έξω από την Τρίπολη (Photos)

28.08.2018 07:59
Νεκρός ο κυβερνήτης του αεροσκάφους της Πολεμικής Αεροπορίας που έπεσε έξω από την Τρίπολη (Photos) - Media

 

Το χειρότερο σενάριο επαληθεύτηκε στις έρευνες για τον εντοπισμό του κυβερνήτη του αεροσκάφους της Πολεμικής Αεροπορίας που κατέπεσε το πρωί της Τρίτης έξω από την Τρίπολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κυβερνήτης του εκπαιδευτικού Τ-2 εντοπίστηκε νεκρός.

Νωρίτερα, σώος είχε εντοπιστεί ο συγκυβερνήτης του μοιραίου αεροσκάφους, ο οποίος είχε καταφέρει να κάνει χρήση της εκτινασσόμενου καθίσματος.

Το αεροσκάφος, το οποίο πραγματοποιούσε εκπαιδευτική πτήση, κατέπεσε δέκα λεπτά πριν τις 9 το πρωί της Τρίτης, 7 ναυτικά μίλια βορείως της Σπάρτης, όταν κατά τη διάρκεια άσκησης και ενώ βρίσκονταν σε υψηλό υψόμετρο αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το αεροσκάφος.

 

 

Θερμά συλλυπητήρια του Ν. Βούτση για τον θάνατο του επισμηναγού Ν. Βασιλείου

Τη βαθιά θλίψη του για τον άδικο χαμό του κυβερνήτη του αεροσκάφους της Πολεμικής Αεροπορίας, Νικόλαου Βασιλείου, που κατέπεσε σήμερα κοντά στη Σπάρτη, εξέφρασε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης.

«Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του για την απώλεια του δικού τους ανθρώπου, πατέρα ανήλικων παιδιών, και στην Πολεμική Αεροπορία που έχασε έναν άξιο κι έμπειρο πιλότο, εν ώρα καθήκοντος» τονίζει, σε γραπτή δήλωσή του, ο πρόεδρος της Βουλής.

Κουρουμπλής: Βαθιά θλίψη και οδύνη

Τη Βαθιά θλίψη και οδύνη του για την απώλεια του κυβερνήτη του διθέσιου αεροσκάφους Τ2 που κατέπεσε σήμερα το πρωί βορείως της Σπάρτης στη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης εξέφρασε ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Βαθιά θλίψη και οδύνη για τον επισμηναγός της Πολεμικής μας Αεροπορίας Νικόλαο Βασιλείου που έπεσε πάνω στο καθήκον σήμερα το πρωί. Η σκέψη μας τώρα βρίσκεται στην οικογένεια και τους συναδέλφους του. Θερμά συλλυπητήρια» αναφέρει στο μήνυμά του ο υπουργός.

ΣΥΡΙΖΑ: Συλλυπητήρια στην οικογένεια και στα στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας

«Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για τον θάνατο του επισμηναγού Ν. Βασιλείου  που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης.  Στην οικογένεια του εκλιπόντα εν ώρα καθήκοντος, και στα στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας απευθύνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 19:25