search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:25
MENU CLOSE

Σμαράγδα Καρύδη: Με μαύρα μαλλιά και… αγνώριστη! (Photo)

12.09.2018 07:36
Mega: Αναλαμβάνει και δεύτερη εκπομπή η Σμαράγδα Καρύδη  - Media

 

Για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην πολυαναμενόμενη θεατρική παράσταση «Οι μάγισσες της Σμύρνης» μίλησε η Σμαράγδα Καρύδη δηλώνοντας ενθουσιασμένη γι’ αυτήν τη θεατρική της δουλειά.

Η ηθοποιός που στην παράσταση αυτή γίνεται μελαχρινή για τις ανάγκες του ρόλου μιλά για το θέατρο τονίζοντας ότι για εκείνη καταφύγιο που πολλές φορές την απομακρύνει από τη θλιβερή πραγματικότητα, αναφέροντας -μεταξύ άλλων- τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι που στέρησε τη ζωή από 99 ανθρώπους…

Δείτε παρακάτω απόσπασμα της συνέντευξής της

Για τις ανάγκες του έργου γίνεσαι μελαχρινή.

Με περούκες που αφορούν διαφορετικές ηλικίες της Κατίνας, μιας και θα την υποδυθώ από νέα μέχρι μεγάλη, γεγονός που με γεμίζει με μεγάλη ευθύνη και με αληθινή λαχτάρα.

Θα αλλάξεις και δεκάδες κοστούμια, λένε.

Ολα τα έχεις μάθει πια! Εχει φτιάξει έξοχα κοστούμια η Ντένη Βαχλιώτη, έχει σχεδιάσει εντυπωσιακότατα σκηνικά η Αθανασία Σμαραγδή, με τον Δημήτρη Παπάζογλου να έχει αναλάβει την κίνηση και τον Λευτέρη Παυλόπουλο τη μουσική της παράστασης.

Είναι καταφύγιο για εσένα το θέατρο;

Είναι καταφύγιο με όσα άγρια γίνονται γύρω μας και δεν ήταν λίγο αυτά που έγιναν το καλοκαίρι αυτό. Οι φωτιές στο Μάτι -και όχι μόνο- γέμισαν με στάχτες το καλοκαίρι και τις καρδιές μας. Τραγικά γεγονότα, που μας γέμισαν λύπη αλλά και με θυμό για όσους έφταιξαν, για όσους δεν πήραν τις ευθύνες τους, για όσους δεν κάνουν κάτι για να μη συμβούν τα ίδια ξανά, όπως είχαν συμβεί και παλαιότερα. Χάθηκαν τόσες ζωές, ακόμα και γνωστών μας ανθρώπων, μικρών παιδιών που έκαναν τα μπάνια τους με τους δικούς τους. Τόσες χαμένες ζωές όχι από πόλεμο ή τρομοκρατική ενέργεια! Από μια φωτιά που δεν αποφεύχθηκε και που κατέκαψε τα πάντα. Τραγικό ήταν.

 

 

Πηγή: Realnews

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:25