search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 09:32
MENU CLOSE

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Βρήκε τον σκύλο του μετά από 2,5 χρόνια – Τα δάκρυα της συζύγου του (Video)

14.09.2018 06:47
Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Βρήκε τον σκύλο του μετά από 2,5 χρόνια - Τα δάκρυα της συζύγου του (Video) - Media

 

Μια συγκινητική στιγμή μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός βρήκε το σκύλο που είχε χάσει δυόμισι χρόνια πριν.

«Πριν 4 χρόνια μια αδέσποτη σκυλίτσα του χωριού, μάς υιοθέτησε και τη λατρέψαμε! Τη φώναζαν Χριστίνα γιατί βρέθηκε παρατημένη στο χωριό τη μέρα των Χριστουγέννων. Πριν δυόμισι χρόνια και ενώ θα την παίρναμε μαζί μας στην Αθήνα το σκυλί χάθηκε και για πολύ καιρό γυρνούσαμε τα γύρω χωριά με τη φωτογραφία της, ψάχνοντας την και πάντα κοιτούσαμε στους δρόμους ,στα χωράφια μήπως μας ξεπεταχτεί από κάπου…μάταια.

Η Χριστίνα μας, μετά από ΔΥΟΜΙΣΙ ολόκληρα ΧΡΟΝΙΑ, με το ίδιο κολάρο που της είχαμε φορέσει ΒΡΕΘΗΚΕ να τριγυρνάει αδέσποτη!!!…κι είναι πάλι κοντά μας!» έγραψε χαρακτηριστικά, κάτω από ένα βίντεο που απεικονίζει τη σύζυγό του να ξεσπά σε δάκρυα με το που αντικρύζει το σκυλάκι.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 09:32