search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 13:43
MENU CLOSE

Υπόθεση Ζακ Κωστόπουλου: Τι έγραφε στο Τwitter ο δεύτερος εμπλεκόμενος πριν συλληφθεί – «Αυτοκτόνησε με το γυαλί, κανείς δεν τον σκότωσε» (Photos)

26.09.2018 11:27
Υπόθεση Ζακ Κωστόπουλου: Τι έγραφε στο Τwitter ο δεύτερος εμπλεκόμενος πριν συλληφθεί - «Αυτοκτόνησε με το γυαλί, κανείς δεν τον σκότωσε» (Photos) - Media

 

Σε μάταιη προσπάθεια ξεπλύματος των επαίσχυντων πράξεών, τόσο του ίδιου όσο και του κοσμηματοπώλη που κλωτσούσαν τον Ζακ Κωστόπουλο, προέβη μέσω Twitter ο δεύτερος συλληφθείς για την υπόθεση.

Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη μεσιτικού στον ίδιο δρόμο ο οποίος δήλωσε ότι κλωτσούσε τον αιμόφυρτο και ημιλυπόθυμο Ζακ Κωστόπουλο, βρισκόμενος σε «αυτοάμυνα» (!).

Όπως προκύπτει από δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό τύπο, (omnia.tv, ripes.gr) ο ίδιος, στο διάστημα που μεσολάβησε από το περιστατικό (στη συνέχεια εξαφανίστηκε) μέχρι τη σύλληψή του, ήταν ιδιαίτερα δραστήριος στο Twitter, προσπαθώντας να δημιουργήσει κλίμα ανοχής για τον …εαυτό του και τον κοσμηματοπώλη.

Μεταξύ άλλων στα επαίσχυντα post αναφέρει ότι ο Ζακ Κωστόπουλος αυτοκτόνησε με γυαλί την ώρα που προσπαθούσαν να τον συλλάβουν οι αστυνομικοί, ενώ πρόσθεσε ότι το θύμα είχε πάθει επιθετικό αμόκ και υπέφερε από «διχαστική και ετεροκαταστροφική συμπεριφορά».

Ο 55χρονος στο Twitter έχει αναρτήσει ομοφοβικά post για το gay pride και τη Βουλή και πανηγυρισμούς για τον ξυλοδαρμό του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη.

Σε κάθε περίπτωση ο 55χρονος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Παρασκευή στον ανακριτή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 13:41