search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:11
MENU CLOSE

ΤΕΙ Σερρών: Με απλή επίπληξη τη γλίτωσε πριν χρόνια ο καθηγητής για τις μίζες και το σεξ με τους φοιτητές

03.10.2018 07:07
ΤΕΙ Σερρών: «Πλήρωνα 250 ευρώ στον καθηγητή για να περάσει η κόρη μου το μάθημα» - Media

 

Συνεχίζουν να σοκάρουν οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως για την υπόθεση του καθηγητή του ΤΕΙ Σερρών που περνούσε τους μαθητές μόνο εφόσον του έδιναν χρήματα ή είχαν σεξουαλική επαφή μαζί του. 

Σύμφωνα με Πρύτανη του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας Δημήτρη Χασάπη ο εν λόγω καθηγητής είχε απασχολήσει και στο παρελθόν αλλά όλα είχαν καταλήξει με μία απλή επίπληξη. 

Ο  κ. Χασάπης υποστήριξε πως η όποια ενημέρωση της διοίκησης του ιδρύματος, έρχεται από το ανακοινωθέν της αστυνομίας και ζήτησε να ολοκληρωθεί η έρευνα της αστυνομίας το ταχύτερο δυνατό, να κοινοποιηθεί το αποτέλεσμα στη διοίκηση, έτσι ώστε να ξεκινήσουν οι πειθαρχικές διαδικασίες που προβλέπονται από το νόμο.

«Θέλουμε η δικαιοσύνη να απαγγείλει τις αυστηρότερες ποινές κι εμείς να κινήσουμε αμέσως την πειθαρχική διαδικασία,» πρόσθεσε ο Πρύτανης του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:11