search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:27
MENU CLOSE

Στάση εργασίας της ΠΟΕΔΗΝ την Τετάρτη

08.10.2018 12:55
Στάση εργασίας της ΠΟΕΔΗΝ την Τετάρτη  - Media

Πανελλαδική κινητοποίηση και «πορεία επιβίωσης της Δημόσιας Υγείας-Πρόνοιας-ΕΚΑΒ» οργανώνει την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ).

«Δε θα αφήσουμε να περικοπεί το επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας. Δικαιούμαστε εδώ και τώρα την ένταξή μας στα ΒΑΕ», δηλώνουν οι εργαζόμενοι στον χώρο της Υγείας, που εξήγγειλαν για την Αττική στάση εργασίας από 08.00-13.00 και για την περιφέρεια 24ωρη απεργία.

Την ίδια ημέρα προγραμματίζουν πανελλαδική συγκέντρωση, στις 08.00 στον κόμβο των Νοσοκομείων Παίδων «Αγ. Σοφία» και «Αγλ. Κυριακού».

Θα ακολουθήσει πορεία από τη Βασιλίσσης Σοφίας μπροστά από τα Νοσοκομεία, με κατάληξη στο υπουργείο Υγείας.

«Η προστασία της Δημόσιας Υγείας και Πρόνοιας, η ανάκτηση των μισθολογικών απωλειών των εργαζομένων είναι υπόθεση όλων μας» τονίζει η ΠΟΕΔΗΝ.

Καλεί τις διοικήσεις των σωματείων των νοσοκομείων που βρίσκονται εκτός της πορείας να ναυλώσουν πούλμαν για τη διευκόλυνση συμμετοχής των εργαζόμενων στην κινητοποίηση, στην οποία καλύπτεται και μπορεί να συμμετάσχει και το συμβασιούχο προσωπικό (επικουρικό, OAEΔ, πρώην εργολαβικό, ΚΕΕΛΠΝΟ).

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:26