01/06/2020 06:09:32

Στάση εργασίας της ΠΟΕΔΗΝ την Τετάρτη

Στάση εργασίας της ΠΟΕΔΗΝ την Τετάρτη  - Media

Πανελλαδική κινητοποίηση και «πορεία επιβίωσης της Δημόσιας Υγείας-Πρόνοιας-ΕΚΑΒ» οργανώνει την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ).

«Δε θα αφήσουμε να περικοπεί το επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας. Δικαιούμαστε εδώ και τώρα την ένταξή μας στα ΒΑΕ», δηλώνουν οι εργαζόμενοι στον χώρο της Υγείας, που εξήγγειλαν για την Αττική στάση εργασίας από 08.00-13.00 και για την περιφέρεια 24ωρη απεργία.

Την ίδια ημέρα προγραμματίζουν πανελλαδική συγκέντρωση, στις 08.00 στον κόμβο των Νοσοκομείων Παίδων «Αγ. Σοφία» και «Αγλ. Κυριακού».

Θα ακολουθήσει πορεία από τη Βασιλίσσης Σοφίας μπροστά από τα Νοσοκομεία, με κατάληξη στο υπουργείο Υγείας.

«Η προστασία της Δημόσιας Υγείας και Πρόνοιας, η ανάκτηση των μισθολογικών απωλειών των εργαζομένων είναι υπόθεση όλων μας» τονίζει η ΠΟΕΔΗΝ.

Καλεί τις διοικήσεις των σωματείων των νοσοκομείων που βρίσκονται εκτός της πορείας να ναυλώσουν πούλμαν για τη διευκόλυνση συμμετοχής των εργαζόμενων στην κινητοποίηση, στην οποία καλύπτεται και μπορεί να συμμετάσχει και το συμβασιούχο προσωπικό (επικουρικό, OAEΔ, πρώην εργολαβικό, ΚΕΕΛΠΝΟ).

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.