search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 08:31
MENU CLOSE

Η ΕΡΤ3 «τριαντάρισε»

08.10.2018 17:41
Η ΕΡΤ3 «τριαντάρισε»  - Media

Στις 14 Δεκεμβρίου η ΕΡΤ3 – το τρίτο κανάλι της κρατικής τηλεόρασης με έδρα τη Θεσσαλονικη – θα κλείσει τρεις δεκαετίες στον τηλεοπτικό αέρα.

Για αυτόν τον λόγο ήδη έκανε την εμφάνισή του το επετειακό λογότυπο του σταθμού στις οθόνες, ενώ εκπομπές και ντοκιμαντέρ από το αρχείο της ΕΡΤ3 έχουν επανέλθει στο πρόγραμμά της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι καθ’ όλη τη διάρκεια του «μαύρου» στην ΕΡΤ, από τον Ιούνιο του 2013 μέχρι και τον Ιούνιο του 2015, ήταν το μοναδικό κανάλι της που δεν διέκοψε ούτε λεπτό την λειτουργία του, εκπέμποντας μέσω διαδικτύου αλλά και επίγεια σε ορισμένες περιοχές, χάρη στις προσπάθειες των εργαζομένων της.

Όπως φαίνεται και στο ένα από τα επετειακά τρέιλερ, από την ΕΡΤ3 πέρασαν ή και ξεκίνησαν την τηλεοπτική τους καριέρα μεγάλα ονόματα της ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας όπως η Μαρία Χούκλη, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Αντώνης Κανάκης, ο Σωτήρης Καλυβάτσης, ο Κυριάκος Θωμαϊδης, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο Σωτήρης Βακάρος κ.ά.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 08:31