search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:03
MENU CLOSE

Καταδίκη του δημοσιογράφου Κ.Βαξεβάνη για δημοσίευμα κατά των αδερφών Γεωργιάδη

11.10.2018 09:37
Καταδίκη του δημοσιογράφου Κ.Βαξεβάνη για δημοσίευμα κατά των αδερφών Γεωργιάδη - Media

 

Στην καταβολή αποζημίωσης 5.000€ για προσβολή της προσωπικότητας του Άδωνι Γεωργιάδη υποχρεώθηκε, από την απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης

Η καταδίκη αφορούσε δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε «business» στο Ντυνάν επί 14 συναπτά έτη, ακόμη και όταν ήταν Υπουργός.

Απαντώντας, η εφημερίδα «Documento», έκανε λόγο για «κορυφαίο παράδειγμα ακραίου παραλογισμού […] αυτό που συνέβη με τις δύο παρόμοιες αγωγές, καθώς αφορούσαν ακριβώς την ίδια υπόθεση, που κατέθεσαν σε βάρος του Documento οι αδερφοί Γεωργιάδη.»

«Στον ίδιο ακριβώς χρόνο, δύο διαφορετικά δικαστήρια, εξέδωσαν δύο απολύτως αντιφατικές αποφάσεις για τα ίδια ακριβώς πραγματικά περιστατικά», σημειώνει μεταξύ άλλων η εφημερίδα.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:02