search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 13:47
MENU CLOSE

«Sex, drugs & Rock n’ Roll» – Τα ρωμαϊκά όργια του Σίλβιο Μπερλουσκόνι στις οθόνες μας (video)

22.10.2018 09:50
«Sex, drugs & Rock n’ Roll» - Τα ρωμαϊκά όργια του Σίλβιο Μπερλουσκόνι στις οθόνες μας (video) - Media

 

Αμέτρητες αιθέριες υπάρξεις, άφθονο σεξ, καταχρήσεις και επίδειξη δύναμης και εξουσίας! Τα όσα συμβαίνουν στη νέα ταινία του Πάολο Σορεντίνο (LORO) μόνο η καλπάζουζα φαντασία του πρώην Ιταλού πρωθυπουργού μπορούσε να γεννήσει!

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Ιταλός σκηνοθέτης συνεργάζεται εκ νέου με τον Τόνι Σερβίλο σε μία ταινία που, αν και βασίζεται σε πραγματικά περιστατικά, επιστρατεύει τη μυθοπλασία για να κάνει το πορτρέτο της Ιταλίας υπό την επήρεια του Σίβλιο Μπερλουσκόνι. Κι αφού προειδοποιεί ότι κάθε ομοιότητα με υπαρκτά πρόσωπα είναι καθαρά συμπτωματική – προς αποφυγή μηνύσεων προφανώς- παρουσιάζει με γαργαλιστικές λεπτομέρειες όσα φανταζόμασταν όλοι εμείς ότι έκανε ο «Καβαλιέρε» στα περιβόητα πάρτι του!

 

Ο σωσίας του Σίλβιο Μπερλουσκόνι παρουσιάζεται να καταστρώνει σχέδια για τον προεδρικό θώκο, μέχρι και πώς να «σαγηνέψει» γυναίκες αλλά ταυτόχρονα και να φανεί «αθώος» στα μάτια της συζύγου του Βερόνικα. Και φυσικά δεν σταματάει εκεί! Εξαγοράζει γερουσιαστές, κάνει τα περίφημα πάρτι του με 100 και βάλε γυναίκες, διασκεδάζει τις «παρθένες» με ανέκδοτα.

Ο τίτλος (LORO) –που σημαίνει «Αυτοί»- αναφέρεται σε όλους εκείνους που πλαισίωναν τον Μπερλουσκόνι τα χρόνια της προεδρίας τους.

Η ταινία προβάλλεται στις ελληνικές αίθουσες. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 13:47