search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:10
MENU CLOSE

Το πολυτελές διαμέρισμα της Μαντόνα και του Γκάι Ρίτσι στο Λονδίνο – Νοικιάζεται για 845 ευρώ τη βραδιά (Photos)

18.10.2018 16:14
Το πολυτελές διαμέρισμα της Μαντόνα και του Γκάι Ρίτσι στο Λονδίνο - Νοικιάζεται για 845 ευρώ τη βραδιά (Photos) - Media

 

Οι λάτρεις της Μαντόνα πλέον έχουν τη δυνατότητα να μείνουν για κάποιες μέρες στο σπίτι της στο Λονδίνο, καθώς νοικιάζεται και οι τιμές ξεκινούν από τα 845 ευρώ ανά διανυκτέρευση.

Οι επισκέπτες μπορούν να μείνουν για τουλάχιστον τέσσερις νύχτες στο σπίτι που ανήκε στη βασίλισσα της ποπ και τον πρώην σύζυγό της Γκάι Ρίτσι.

Το διαμέρισμα, το οποίο πρόσφατα εμφανίστηκε στο HomeAway, προορίζεται για διακοπές και «παραπλανά με τους μεγάλους ανοιχτούς χώρους» με ενιαίο χώρο καθιστικού και τραπεζαρίας.

Το διαμέρισμα διαθέτει έναν μεγάλο κρεμ καναπέ 6 ατόμων και μια βιβλιοθήκη που καλύπτει έναν ολόκληρο τοίχο.

Ακόμη, περιλαμβάνει μια κουζίνα χρωμίου που είναι εξοπλισμένη με συσκευές τελευταίας τεχνολογίας, ενώ ένα μεγάλο τραπέζι δεσπόζει στην τραπεζαρία.

Επιπλέον, διαθέτει ένα ηλιόλουστο μπαλκόνι.

Τα δύο υπνοδωμάτια του διαμερίσματος μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι και 6 άτομα. Και τα δύο έχουν από ένα king-size κρεβάτι, αλλά το μεγαλύτερο από τα δύο υπνοδωμάτια διαθέτει και έναν καναπέ – κρεβάτι δύο θέσεων.

Το μπάνιο της κρεβατοκάμαρας περιλαμβάνει δύο νιπτήρες και ένα ντους από ασβεστόλιθο, ενώ το μπάνιο στο τέλος του διαδρόμου, διαθέτει κι άλλες ανέσεις.

Οι κινηματογραφόφιλοι μπορούν να αναγνωρίσουν το σπίτι και την τοποθεσία, καθώς έχει χρησιμοποιηθεί για σκηνές από την ταινία του Γκάι Ρίτσι «Layer Cake».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:10