search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:48
MENU CLOSE

Κοτζιάς: «Ρωτήστε με αύριο εάν θα κατέβω με τον ΣΥΡΙΖΑ»

23.10.2018 16:45
Νέο αρθρο με μεγάλες αιχμές από το Νίκο Κοτζιά: «Δύο αντιλήψεις για τον κόσμο» - Media

 

Ανοιχτό το ενδεχόμενο αυτόνομης καθόδου της Κίνησης Πράττω στις εθνικές εκλογές άφησε ο τέως υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς.

Μιλώντας στην ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ CRETA είπε χαρακτηριστικά: «Σήμερα όχι, για αύριο, ρωτήστε με αύριο» ενώ τόνισε πως η Κίνηση ήδη ετοιμάζεται για την επιλογή υποψηφίων σε όλη την Ελλάδα για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.

Όπως είπε ο ίδιος σε κάποιες περιπτώσεις οι επιλογές υποψηφίων συμπίπτουν με τις επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ, σε πολλές όμως όχι.

Για το θέμα της αιγιαλίτιδας ζώνης ο κ. Κοτζιάς είπε πως εκείνος απλά ετοίμασε τα Προεδρικά Διατάγματα και δεν «υλοποίησε» την επέκταση ενώ ερωτώμενος για το «βιαστικό» της σχετικής ανακοίνωσης κατά την παράδοση του Υπουργείου απάντησε πως δεν χρειαζόταν να ενημερωθεί η Βουλή (εφόσον πρόκειται για Προεδρικά Διατάγματα) ενώ σε αντίστοιχη ερώτηση για την ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών είπε πως θα ενημερωθούν όταν έρθει η ώρα…

Επαναλαμβάνει πως η επόμενη κυβέρνηση της Αριστεράς δεν χωράει τους ΑΝ.ΕΛΛ., (ακόμα και η παρούσα κυβέρνηση θα μπορούσε να επιβιώσει χωρίς αυτούς κατά την εκτίμησή του) ενώ για τους εκβιασμούς του Πάνου Καμμένου λέει πως «για να μπορεί κάποιος να εκβιαστεί πρέπει και να υφίσταται τον εκβιασμό».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:47