search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 00:58
MENU CLOSE

Καταργούνται τα απευθείας δρομολόγια του μετρό προς αεροδρόμιο – Οι συρμοί θα ξεκινάνε από Δ. Πλακεντίας

29.10.2018 14:13
Καταργούνται τα απευθείας δρομολόγια του μετρό προς αεροδρόμιο - Οι συρμοί θα ξεκινάνε από Δ. Πλακεντίας  - Media

 

Από την Πέμπτη, 1η Νοεμβρίου, οι συρμοί του μετρό με κατεύθυνση προς και από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» θα ξεκινούν αποκλειστικά και θα τερματίζουν τη διαδρομή τους στον σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας.

Η μόνη διαφορά, σύμφωνα με την ΣΤΑΣΥ, που θα δουν οι επιβάτες του μετρό με προορισμό το αεροδρόμιο της Αθήνας είναι ότι αντί να περιμένουν τον συρμό σε οποιοδήποτε άλλο σταθμό της Γραμμής 3, θα μετεπιβιβάζονται μόνο στη Δουκίσσης Πλακεντίας.

Δεν θα υπάρξει διαφορά στους χρόνους επιβίβασης στο σύνολο της Γραμμής, αντιθέτως με τον εξορθολογισμό των συρμών τα δρομολόγια τις ώρες αιχμής θα πυκνώσουν, ενώ θα αποσυμφορηθούν και οι κεντρικοί σταθμοί από τους επιβάτες του αεροδρομίου που περιμένουν στις αποβάθρες.

Σύμφωνα με την ΣΤΑΣΥ ο συρμός προς αεροδρόμιο θα ξεκινά από Δουκίσσης Πλακεντίας, κάθε 00.25 και 00.55 της ώρας.

Ομοίως οι συρμοί που θα εκκινούν από το αεροδρόμιο, κάθε 00:00 και 00:30 της ώρας, θα τερματίζουν τη διαδρομή τους στον σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας.

Από εκεί θα μετεπιβιβάζονται σε άλλον συρμό του μετρό για τη μετάβασή τους στο υπόλοιπο δίκτυο της ΣΤΑΣΥ (γραμμές 1,2 και 3).

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 00:56