search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:16
MENU CLOSE

Κανίβαλοι, πατέρας και γιος σκότωσαν και έφαγαν αστυνομικό – Κράτησαν το κεφάλι του ενθύμιο στο κελάρι

31.10.2018 07:56
Κανίβαλοι, πατέρας και γιος σκότωσαν και έφαγαν αστυνομικό – Κράτησαν το κεφάλι του ενθύμιο στο κελάρι  - Media

Οι αστυνομικές αρχές στη Σαλτόβκα στην Ουκρανία, έψαχναν απεγνωσμένα έναν 45χρονο συνάδελφο τους που είχε εξαφανιστεί εδώ και μέρες. Αρχικά πίστευαν ότι ήταν άρρωστος αλλά όταν εμφανίσθηκε η γυναίκα του στο αστυνομικό τμήμα και δήλωσε την εξαφάνιση του ύστερα από μια ημέρα, όλα άλλαξαν.

Τα ίχνη του αστυνομικού από την τελευταία φορά που έδωσε το στίγμα του, τους οδήγησαν σε μια εργατική πολυκατοικία. Εκεί άρχισαν να ερευνούν διαμέρισμα διαμέρισμα μέχρι που βρέθηκαν σε μια δυσάρεστη έκπληξη.

Στο κελάρι βρήκαν ένα χάρτινο κουτί και μέσα το κεφάλι του συναδέλφου τους να τους κοιτάει με ανοιχτά τα μάτια. Εντόπισαν σε ποιον ανήκει το κελάρι και εισέβαλαν στο σπίτι του.

Αμέσως συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος μαζί με τον γιο του και τους προσήγαγαν για ανάκριση. Εκεί ο 20χρονος γιος έσπασε και τα ομολόγησε όλα. Παραδέχτηκε ότι δολοφόνησαν τον αστυνομικό, τον πήγαν σπίτι, τον έκοψαν κομματάκι κοματάκι με ένα κουζινομάχαιρο και ο πατέρας του έβρασε το κρέας του και τον έφαγαν.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15