search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 13:50
MENU CLOSE

Αξιωματικός της ΕΛΑΣ στην Αλβανία για τη υπόθεση Κατσίφα – Ακόμη να παραλάβουν τη σορό οι δικοί του

02.11.2018 06:52
Ερμιόνη Κατσίφα: Παρατεταμένη συγκάλυψη των δολοφόνων του αδελφού μου - Media

 

Αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας θα μεταβεί, σήμερα Παρασκευή 2 Νοεμβρίου, στην Αλβανία, όπως συμφωνήθηκε στο πλαίσιο της διμερούς συνεργασίας.

Ο Έλληνας αξιωματικός θα συνεργαστεί με την αλβανική αστυνομία προκειμένου να λάβει όλες τις πληροφορίες που διαθέτει σχετικά με την έρευνα γύρω από τις περιστάσεις του θανάτου του Κωνσταντίνου Κατσίφα την 28η Οκτωβρίου στους Βουλιαράτες.

Την ίδια στιγμή τα Αλβανικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για την ύπαρξη μαγνητοσκοπημένου υλικού από τις κάμερες της αστυνομίας τη στιγμή της επιχείρησης που αποδεικνύει όπως λένε τις επιθετικές διαθέσεις του Κατσίφα. «Όχι μόνον αρνήθηκε να παραδοθεί, αλλά ο ελληνοαλβανός έθεσε σε κίνδυνο τους άνδρες της RENEA πυροβολώντας τους με Καλάσνικοφ» υποστηρίζουν οι πηγές που επικαλούνται τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας.

Ακόμη να δουν τη σορό

Οι γονείς του Κατσίφα ζουν ένα ακόμη προσωπικό δράμα μετά το θάνατο του παιδιού τους. Τόσες μέρες έχουν περάσει και ακόμη οι Αλβανοί δεν τους αφήνουν τα δουν τη σορό του παιδιού τους. Μάλιστα οι αλβανικές εισαγγελικές αρχές ζήτησαν από τον πατέρα του Κωνσταντίνου Κατσίφα να καταθέσει εγγράφως το επίμαχο αίτημα τις επόμενες ημέρες προκειμένου να το εξετάσουν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 13:49