search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:47
MENU CLOSE

15 νεκροί για μια χαμένη στάση λεωφορείου (Video)

02.11.2018 17:13
15 νεκροί για μια χαμένη στάση λεωφορείου (Video) - Media

Πρωτοφανής τραγωδία στην Κίνα και συγκεκριμένα στην πόλη Τσονγκτσίνγκ. Δεκαπέντε άνθρωποι ανασύρθηκαν νεκροί από τα συντρίμμια του λεωφορείου που έπεσε από γέφυρα ύψους 70 μέτρων!

Οι πρώτες ανακοινώσεις της αστυνομίας ανέφεραν πως το λεωφορείο έκανε επικίνδυνο ελιγμό για να αποφύγει μετωπική σύγκρουση, αλλά η πραγματικότητα είναι άλλη και αποκαλύφθηκε από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του λεωφορείου.

 

Όλα ξεκίνησαν όταν ο οδηγός άρχισε να λογομαχεί με μια επιβάτιδα, η οποία είχε έντονο εκνευρισμό επειδή νωρίτερα δεν είχε κατέβει στη στάση που επιθυμούσε. Ξαφνικά η γυναίκα άρχισε να γρονθοκοπεί τον οδηγό, που με τη σειρά του δεν κράτησε τη ψυχραιμία του, ανταπέδωσε τα χτυπήματα, με αποτέλεσμα όμως να χάσει τον έλεγχο του λεωφορείου και να πέφτει στο κράσπεδο της γέφυρας.

Το αποτέλεσμα ήταν να σπάσει προστατευτικό κιγκλίδωμα και το όχημα να οδηγηθεί κατ’ ευθείαν στο κενό και να προκαλέσει το θάνατο 15 ανθρώπων που είχαν την ατυχία να είναι συνεπιβάτες μιας οξύθυμης γυναίκας και ενός απρόσεκτου οδηγού.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:47