search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 05:25
MENU CLOSE

Τον δολοφόνησε, του έκοψε το πέος, του έβγαλε τα βλέφαρα και όταν τη συνέλαβαν χαμογελούσε και χαιρετούσε τον κόσμο

05.11.2018 07:27
Τον δολοφόνησε, του έκοψε το πέος, του έβγαλε τα βλέφαρα και όταν τη συνέλαβαν χαμογελούσε και χαιρετούσε τον κόσμο  - Media

 

Η δολοφονία ενός 27χρονου από μια 50χρονη γυναίκα έχει σοκάρει το Δουβλίνο. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της Ιρλανδικής αστυνομίας το θύμα είναι ένας νέος 27 ετών και ονομαζόταν Λιμπάνι Μζομά και θύτης η 50χρονη συμβία του Γκρέις Μιανο.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες η Γκρέις δολοφόνησε τον Λιμπάνι μέσα στο διαμέρισμα όπου έμεναν σε μια καλή γειτονιά του Δουβλίνου και στη συνέχεια του έκοψε το πέος, του έβγαλε τα βλέφαρα και τοποθέτησε τα «τρόπαια» της επάνω από το τζάκι.

Όταν η αστυνομία την συνέλαβε εκείνη χαμογελούσε όλη την ώρα και χαιρετούσε τους δημοσιογράφους.

Οι συνήγοροι της ζήτησαν από το δικαστήριο να εξεταστεί από ψυχολόγους ενώ η ίδια κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας παραπονιόταν συνεχώς ότι την πονάει η πλάτη της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10