06/06/2020 08:46:30

«Τους έκανα αγωγή γιατί από τον Αστέρα Ραχούλας δεν έχω πληρωθεί» (Photo)

«Τους έκανα αγωγή γιατί από τον Αστέρα Ραχούλας δεν έχω πληρωθεί» (Photo) - Media

 

Τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες του επαγγέλματός του σχολίασε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης μιλώντας στο περιοδικό «Downtown», τονίζοντας ότι αναγκάζεται να κάνει δυο και τρεις δουλειές προκειμένου να κατορθώσει να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του.

«Δουλεύω πλέον 12-14 ώρες την ημέρα. Γυρίσματα με το σίριαλ του ΑΝΤ1 Πέτα τη Φριτέζα και δύο παραστάσεις στο θέατρο Ιλίσια. Δεν φτάνουν τα χρήματα. Πρέπει να κάνεις δύο και τρεις δουλειές γιατί δεν ξέρεις πια τι σου ξημερώνει» είπε συγκεκριμένα, επισημαίνοντας ότι υπάρχουν και οι περιπτώσεις που δεν έχει πληρωθεί για παλιές του συνεργασίες.

"Από τον Αστέρα Ραχούλας για παράδειγμα, στον Alpha, δεν έχω πληρωθεί. Έχουν περάσει δύο χρόνια κι ακόμα μου χρωστούν χρήματα. Λένε «δεν έχουμε λεφτά». Όχι ο Alpha, η εταιρεία παραγωγής. Τους έκανα αγωγή γιατί δεν μπορώ άλλο να παρακαλάω για τα χρήματά μου και να παίρνω 100 ή 200 ευρώ".

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.