search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 04:12
MENU CLOSE

«Τον είχα ψηφίσει και γελάστηκα»: Τι απάντησε ο πρώην αντιπρόεδρος  του Εδεσσαϊκού στον Τσίπρα

19.11.2018 07:50
«Τον είχα ψηφίσει και γελάστηκα»: Τι απάντησε ο πρώην αντιπρόεδρος  του Εδεσσαϊκού στον Τσίπρα - Media

 

Τι δική του απάντηση έδωσε ο πρώην αντιπρόεδρος του Εδεσσαϊκού, πασίγνωστός για τις δηλώσεις (;) που έκανε μετά από τη διακοπή ματς, απαντώντας στις αναφορές του πρωθυπουργού στη Βουλή.

Από τότε ο ίδιος έγινε συνώνυμο της σύγχυσης.

Ο Θωμάς Μάτσιος μιλώντας στα Παραπολιτικά ανέφερε ότι δεν περίμενε να τον διακωμωδήσει στη Βουλή:

«Ποτέ δεν περίμενα να δεχτώ τέτοιο bullyίng από έναν αριστερό πρωθυπουργό, τον οποίο είχα μάλιστα ψηφίσει τον Γενάρη τον 2015. Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ για τον Τσίπρα, τον είχα ψηφίσει και γελάστηκα και εγώ όπως όλος ο κόσμος. Δεν το περίμενα να με διακωμωδήσει στη Βουλή. Δεν με σεβάστηκε καθόλου. Αν ήμουν μέσα στη Βουλή, θα έλεγα λυπάμαι για λογαριασμό τον.

Αυτός έχει παιδιά. Εγώ δεν έχω οικογένεια για να με προσβάλει έτσι; Και εμένα ο πατέρας μου ήταν Αριστερός και έκανε φυλακή. Είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει. Τι άλλο να κάνω; Να φτάσω στο σημείο να αυτοκτονήσω από ντροπή; Φτάνει πια», είπε ο ίδιος στην εφημερίδα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30