search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:52
MENU CLOSE

Προσοχή! Προειδοποίηση του ΕΟΦ για σκεύασμα για στυτική δυσλειτουργία 

20.11.2018 10:42
Στυτική δυσλειτουργία: Η συνήθεια που αυξάνει τον κίνδυνο κατά 50% - Media

 

Ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων εφιστά την προσοχή των καταναλωτών για το μη εγκεκριμένο προϊόν Natur caps, για στυτική δυσλειτουργία.

Έπειτα από εργαστηριακούς ελέγχους, στο εν λόγω προϊόν βρέθηκαν οι δραστικές ουσίες «Sildenafil, Tadalafil», oι οποίες ανήκουν στην κατηγορία ουσιών με φαρμακευτική δράση, χωρίς να αναγράφονται στην επισήμανση της συσκευασίας. Το προϊόν, σημειώνει ο ΕΟΦ, παρουσιάζεται ως συμπλήρωμα διατροφής με φυτικές ύλες.

«Η χρήση του αναφερόμενου μη εγκεκριμένου προϊόντος ενέχει σοβαρό κίνδυνο για τη δημόσια υγεία. Ως εκ τούτου εφιστάται η προσοχή των καταναλωτών, σε περίπτωση που έρθει στην κατοχή τους προϊόν με τα ανωτέρω χαρακτηριστικά, να μην το χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον ΕΟΦ», αναφέρει ακόμη η ανακοίνωση. 

Ο ΕΟΦ υπενθυμίζεται ότι η αγορά και χρήση προϊόντων αρμοδιότητας του Οργανισμού, από μη εγκεκριμένες πηγές, όπως είναι το διαδίκτυο, μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την υγεία του καταναλωτή. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:48