search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:47
MENU CLOSE

Κόβει την ανάσα: Τα κύματα «καταπίνουν» πλοίο στις Κυκλάδες (Video)

01.12.2018 14:50
 
Μάχη με τα κύματα δίνουν καθημερινά ναυτικοί και επιβάτες, με πλοία που ταξιδεύουν στις θάλασσες των Κυκλάδων και όχι μόνο λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν τον χειμώνα.
 
Κάποιες από αυτές τις “μάχες” με την άγρια θάλασσα, έχουν καταγραφεί και παρουσιάζονται ως επικίνδυνες κακοκαιρίες που έζησαν κάποιοι συνάνθρωποι μας, που ταξίδευαν, αλλά και φουρτουνιασμένες θάλασσες που καταγράφηκαν σε λιμάνια και προκάλεσαν μεγάλες ζημιές.
 
Αρκετές είναι φορές που το cyclades24.gr, δείχνει το τρόπο με τον οποίο τα αγαπημένα μας πλοία, ταξιδεύουν μέσα στα μανιακά κύματα. Τα κύματα υψώνονται τόσο πολύ, που πολλές φορές «καταπίνουν» το κατάστρωμα του πλοίου.
 
To παρακάτω βίντεο περιέχει οπτικό υλικό από το πλοίο Fast Ferries Andros, στο στενό Τήνου-Μυκόνου με το καπετάνιο, Ισίδωρο Λιγνό, από την Σαντορίνη,να δίνει μάχη με τα κύματα, τα οποία σκέπαζαν το καράβι.
 

Πηγή: cyclades24.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:37