search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:26
MENU CLOSE

Πράσινη ικανοποίηση για την αθωωτική απόφαση της Ευρωλίγκας

04.12.2018 15:49
Πράσινη ικανοποίηση για την αθωωτική απόφαση της Ευρωλίγκας - Media

 

Στο…. συρτάρι έβαλε ο δικαστής της Ευρωλίγκας την καταγγελία της ΚΑΕ Ολυμπιακός για όσα συνέβησαν στο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν ζητήσει από τον αθλητικό δικαστή να ερευνήσει όσα φερόταν πως είχε πει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος περί προσπάθειας δωροδοκίας των δύο εκ των τριών διαιτητών από την ΚΑΕ Ολυμπιακός, όμως ο αθλητικός δικαστής αποφάσισε να μην εκδώσει αφού από τα στοιχεία που προσκομίστηκαν, δεν αποδείχθηκε η ισχύ της «ερυθρόλευκης» κατηγορίας περί δωροδοκίας από την αντίπαλη πλευρά.

Τη συγκεκριμένη απόφαση χαιρέτησε η πράσινη ΚΑΕ που παράλληλα ζήτησε την τιμωρία των συκοφαντών (όπως υποστηρίζει) από την ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού που ανανέωσε το ραντεβού με τους αντίδικούς της στα ελληνικά δικαστήρια.

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ χαιρετίζει την απόφαση του πειθαρχικού οργάνου της Euroleague, μέσω της οποίας καταρρίφθηκε η εις βάρος της σκευωρία από την ΚΑΕ Ολυμπιακός. Αυτή η απόφαση αποτελεί μια τεράστια δικαίωση για εμάς, αλλά παράλληλα και μια νίκη απέναντι στα ψέματα και τις συκοφαντίες της ΚΑΕ Ολυμπιακός και των διοικούντων της. Πλέον, τον λόγο έχει η Ελληνική Δικαιοσύνη, στην οποία έχουμε προσφύγει προκειμένου να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι συκοφάντες. Παράλληλα, αναμένουμε από την Euroleague να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα απέναντι σε εκείνους που δυσφημίζουν με ψέματα το άθλημα και τη διοργάνωση».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:25