27/10/2020 20:36:17

Πράσινη ικανοποίηση για την αθωωτική απόφαση της Ευρωλίγκας

Πράσινη ικανοποίηση για την αθωωτική απόφαση της Ευρωλίγκας - Media

 

Στο.... συρτάρι έβαλε ο δικαστής της Ευρωλίγκας την καταγγελία της ΚΑΕ Ολυμπιακός για όσα συνέβησαν στο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν ζητήσει από τον αθλητικό δικαστή να ερευνήσει όσα φερόταν πως είχε πει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος περί προσπάθειας δωροδοκίας των δύο εκ των τριών διαιτητών από την ΚΑΕ Ολυμπιακός, όμως ο αθλητικός δικαστής αποφάσισε να μην εκδώσει αφού από τα στοιχεία που προσκομίστηκαν, δεν αποδείχθηκε η ισχύ της «ερυθρόλευκης» κατηγορίας περί δωροδοκίας από την αντίπαλη πλευρά.

Τη συγκεκριμένη απόφαση χαιρέτησε η πράσινη ΚΑΕ που παράλληλα ζήτησε την τιμωρία των συκοφαντών (όπως υποστηρίζει) από την ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού που ανανέωσε το ραντεβού με τους αντίδικούς της στα ελληνικά δικαστήρια.

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ χαιρετίζει την απόφαση του πειθαρχικού οργάνου της Euroleague, μέσω της οποίας καταρρίφθηκε η εις βάρος της σκευωρία από την ΚΑΕ Ολυμπιακός. Αυτή η απόφαση αποτελεί μια τεράστια δικαίωση για εμάς, αλλά παράλληλα και μια νίκη απέναντι στα ψέματα και τις συκοφαντίες της ΚΑΕ Ολυμπιακός και των διοικούντων της. Πλέον, τον λόγο έχει η Ελληνική Δικαιοσύνη, στην οποία έχουμε προσφύγει προκειμένου να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι συκοφάντες. Παράλληλα, αναμένουμε από την Euroleague να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα απέναντι σε εκείνους που δυσφημίζουν με ψέματα το άθλημα και τη διοργάνωση».

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.