search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:07
MENU CLOSE

Εργατικό ατύχημα στην Κρήτη – Στην εντατική με εγκαύματα αφού τον χτύπησε το ρεύμα

10.12.2018 09:28
Εργατικό ατύχημα στην Κρήτη - Στην εντατική με εγκαύματα αφού τον χτύπησε το ρεύμα  - Media

 

Εργατικό ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το πρωί στο Ηράκλειο, όταν εργάτης – κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες – υπέστη εγκαύματα όταν τον χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα.

Το περιστατικό, σύμφωνα με το neakriti.gr σημειώθηκε λίγο μετά τις 7:00 το πρωί στην περιοχή του Μαδέ του δήμου Μαλεβιζίου, όταν ο εργάτης τη στιγμή που χειριζόταν κάποια συσκευή υπέστη ηλεκτροπληξία με αποτέλεσμα να του προκληθούν εγκαύματα.

Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ που κατευθύνθηκε προς το σημείο ωστόσο λίγο αργότερα έλαβε κλήση ακύρωσης καθώς τον εργαζόμενο τον μετέφεραν άνθρωποι που βρίσκονταν στο σημείο όπου και εκτελούσε τις σχετικές εργασίες.

Διασωληνωμένος στην εντατική ο εγκαυματίας

Αφού του έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις μεταφέρθηκε στην εντατική κλινική του ΠΑΓΝΗ, όπου νοσηλεύεται πλέον.

«Ο εγκαυματίας μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ και πλέον νοσηλεύεται στην εντατική διασωληνωμένος, με εγκαύματα στο πρόσωπο και τα χέρια, με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται σοβαρή», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Διοικητής κ. Τασσόπουλος.

Διερευνώνται τα αίτια του ατυχήματος.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:03