search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:52
MENU CLOSE

Έκλεψε το χριστουγεννιάτικο δώρο από το σπίτι ενός παιδιού (Photos)

19.12.2018 14:48
Έκλεψε το χριστουγεννιάτικο δώρο από το σπίτι ενός παιδιού (Photos) - Media

 

Πατέρας υποστηρίζει ότι γυναίκα έκλεψε το χριστουγεννιάτικο δώρο του γιου του από το κατώφλι της πόρτας του σπιτιού τους.

Ο Αυστραλός Μάθιου Έγκινς δήλωσε ότι η γυναίκα πήρε το κουτί που περιείχε μια Fornite έκδοση της Monopoly που είχε αποσταλεί από τις ΗΠΑ για τον γιο του.

Σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας, φαίνεται μια γυναίκα να σταθμεύει το αυτοκίνητό της στο δρόμο του Queensland, να βγαίνει έξω και αρπάζει το δέμα.

Ο αναστατωμένος μπαμπάς δημοσίευσε το βίντεο στο Facebook με τη λεζάντα: «Ο γκρινιάρης επισκέφθηκε το σπίτι μας σήμερα το απόγευμα και έκλεψε ένα Χριστουγεννιάτικο δώρο που αγόρασα για τον James. Αν γνωρίζετε αυτό το άτομο παρακαλούμε να μας ενημερώσετε, θα ειδοποιήσω την τοπική αστυνομία το πρωί».

Ακόμη σε δηλώσεις του ανέφερε ότι ήταν το μοναδικό δώρο που  ήθελε φέτος ο γιος του και ότι είχε μοιραστεί το βίντεο ως προειδοποίηση σε άλλους που περιμένουν τις παραδόσεις δεμάτων τα Χριστούγεννα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:50