search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:21
MENU CLOSE

Το συγκινητικό «ευχαριστώ» ασθενή σε γιατρούς και ΕΚΑΒ – «Με σώσατε από βέβαιο θάνατο»

21.12.2018 19:20
Το συγκινητικό «ευχαριστώ» ασθενή σε γιατρούς και ΕΚΑΒ - «Με σώσατε από βέβαιο θάνατο» - Media

 

Δεν ξέχασε τους διασώστες του ΕΚΑΒ αλλά και τους γιατρούς του γενικού νοσοκομείου Καστοριάς και της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης μία ασθενής, που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα.

Ένα μήνα μετά περίπου από την εμπλοκή της στο ατύχημα, η Αικατερίνη Μήνου, με δημόσια επιστολή της, ευχαριστεί όσους την έσωσαν «από βέβαιο θάνατο», τονίζοντας ότι «οι ιατροί, το νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς και Θεσσαλονίκης αποτελούν σπουδαία παραδείγματα για την σωστή λειτουργία του συστήματος Δημόσιας Υγείας στον τόπο μας και αξίζουν την εμπιστοσύνη όλων μας».

Αναλυτικά η επιστολή:

ΠΡΟΣ: ΕΚΑΒ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ,

Γ.Ν. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Μ.Ε.Θ. Γ.Ν.Θ. «ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ»

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ «ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Με την παρούσα επιστολή θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη και εκτίμησή μου και να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλο το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς και του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Παπανικολάου», και σε όλους όσους συμμετείχαν στην προσπάθεια να σωθώ από βέβαιο θάνατο την 8 Νοεμβρίου του 2018 μετά από εμπλοκή μου σε τροχαίο ατύχημα.

Ειδικότερα, θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπου του ΕΚΑΒ Καστοριάς που συνέδραμαν στην άμεση μεταφορά μου στο νοσοκομείο χωρίς καμία καθυστέρηση, που θα μπορούσε να αποβεί μοιραία και το Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς που κατέβαλε κάθε προσπάθεια για τη διεκπεραίωση των απαιτούμενων ενεργειών για την περίθαλψή μου. Τέλος, ιδιαίτερα ευχαριστώ τους ιατρούς της ΜΕΘ του νοσοκομείου «ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» αλλά και της ορθοπεδικής κλινικής του τελευταίου που με την επιστημονική τους κατάρτιση, την υπευθυνότητα, τη βαθύτατη πίστη στο λειτούργημά τους αλλά κυρίως την ανθρωπιά τους, αντιμετώπισαν με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο τα τραύματά μου και κυριολεκτικά μου έσωσαν τη ζωή.

Πιστεύω βαθύτατα πως οι ιατροί, το νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς και Θεσσαλονίκης αποτελούν σπουδαία παραδείγματα για την σωστή λειτουργία του συστήματος Δημόσιας Υγείας στον τόπο μας και αξίζουν την εμπιστοσύνη όλων μας.

Εγώ και η οικογένειά μου, σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς.

Καλές γιορτές.

21 Δεκεμβρίου 2018

Αικατερίνη Μήνου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:19