search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:44
MENU CLOSE

Κέρκυρα: Αυτή είναι η κοπέλα που δολοφόνησε ο πατέρας της – Tην βασάνιζε συχνά (Photos)

03.01.2019 13:02
Κέρκυρα: Αυτή είναι η κοπέλα που δολοφόνησε ο πατέρας της - Tην βασάνιζε συχνά (Photos) - Media

 

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες από το άγριο φονικό με θύμα μια 29χρονη κοπέλα στην περιοχή της Αλεπούς στην Κέρκυρα και δράστη τον ίδιο της τον πατέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, o Αφγανός φίλος της είναι εκείνος που ανέφερε την εξαφάνισή της στην Αστυνομία το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, γιατί ανησύχησε επειδή η κοπέλα δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματα του και δεν πήγε ούτε στην εργασία της.

Από την πρώτη στιγμή στο μικροσκόπιο των αστυνομικών μπήκε ο πατέρας της κοπέλας, ο οποίος και αποκαλύφθηκε ότι είναι ο δράστης της στυγερής δολοφονίας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές χρειάστηκαν επτά ώρες ανάκρισης μέχρι να τον κάνουν να «σπάσει» και να ομολογήσει ότι σκότωσε το μοναχοπαίδι του με σιδερόβεργα. Ο ίδιος στη συνέχεια υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο στον κήπο του σπιτιού τους όπου είχε θάψει τη σορό της 28χρονης.

Με βάση τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, κατά την ανάκρισή του, ο 52χρονος πατέρας παρακαλούσε τους αστυνομικούς να κάνουν τα πάντα για να βρεθεί η κόρη του.

«Σας παρακαλώ βοηθήστε με να βρω το παιδί μου» είναι η φράση που έλεγε ξανά και ξανά, μέχρι στο τέλος να λυγίσει και να ομολογήσει ότι ο ίδιος την σκότωσε, με αφορμή μεγάλο καβγά που είχαν για τη σχέση που είχε συνάψει η άτυχη κοπέλα με τον Αφγανό, ο οποίος ζει και εργάζεται πολλά χρόνια στο νησί.

 

Συχνοί οι βασανισμοί

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο πατέρας του συντρόφου της 29χρονης στην εκπομπή «Μαζί σου», ο πατέρας της τη βασάνιζε και τη χτυπούσε συχνά.

Όπως είπε ο φίλος της στους αστυνομικούς η κοπέλα δεν είχε καμία απολύτως επαφή με την μητέρα της τα τελευταία 15 χρόνια και ο μόνος άνθρωπος που είχε στον κόσμο ήταν ο πατέρας της, ο οποίος και είχε αναλάβει την ανατροφή της. Κατά τις ίδιες πληροφορίες η μητέρα της όλα αυτά τα χρόνια δεν είχε δώσει κανένα σημάδι ζωής και φέρεται να εγκατέλειψε την Κέρκυρα και να ζει μόνιμα κάπου στην Αλβανία.

Σε βάρος του πατέρα σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:26