search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:12
MENU CLOSE

Καμμένος: Δεν θα γονατίσω να με εκτελέσουν οι συνοδοιπόροι του Κοτζιά – Έκτακτη συνεδρίαση των ΑΝΕΛ

06.01.2019 07:57
Καμμένος: Δεν θα γονατίσω να με εκτελέσουν οι συνοδοιπόροι του Κοτζιά - Έκτακτη συνεδρίαση των ΑΝΕΛ - Media

 

Στα άκρα έχει οδηγηθεί η κόντρα μεταξύ του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου και του τέως υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά, μετά από σκληρές επιθέσεις του πρώτου μέσω Twitter.

Σε νέα ανάρτηση, ο Πάνος Καμμένος ανέφερε ότι δεν θα γονατίσει να τον εκτελέσουν οι συνοδοιπόροι του κ. Κοτζιά, κατονομάζοντας τον τ. Υπουργό και αποκαλώντας τον ξανά ολετήρα.

Είχε προηγηθεί ξέσπασμα του υπουργού Αμυνας : «Κάνουν τραγικό σφάλμα όσοι νομίζουν ότι θα αποδεχτώ τετελεσμένα για το Εθνικό θέμα. Οι ΑΝΕΛ και ο ίδιος: Δεν εκβιαζόμαστε. Δεν απειλούμαστε. Δεν εξαγοραζόμαστε ποτέ. Ο ολετήρας της χώρας και της κυβέρνησης ομολόγησε αποστασία. Εμείς ανένδοτο».

 

Οι δηλώσεις Κοτζιά

Νωρίτερα, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, σε συνέντευξή του στο Νews247, δήλωσε ότι «o κ. Καμμένος σταμάτησε να λέει ότι θα ρίξει την κυβέρνηση, όταν κατάλαβε ότι δε θα τον ακολουθήσουν πολλοί δικοί του». Τόνισε δε ότι «δε θέλει ενιαία τα Σκόπια ο κ. Καμμένος». 

Έκτακτη συνεδρίαση των ΑΝΕΛ κάλεσε ο Καμμένος

Στο μεταξύ, το Σάββατο ανακοινώθηκε η έκτακτη σύγκληση της κοινοβουλευτικής ομάδας και της εκτελεστικής επιτροπής των ΑΝΕΛ.

«Με απόφαση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου συγκαλείται την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019, στις 10:00, η Κοινοβουλευτική Ομάδα και στις 11:00 η Εκτελεστική Επιτροπή των Ανεξάρτητων Ελλήνων στα γραφεία του Κινήματος στη Βουλή», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του κόμματος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:09