search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 13:28
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά

08.01.2019 18:01
Θεσσαλονίκη: Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά - Media

 

Στους εννέα από τους 14 δήμους του νομού Θεσσαλονίκης δε θα λειτουργήσουν (την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου) στο σύνολό τους ή κάποια σχολεία.

Μετά από αποφάσεις των τοπικών αυτοδιοικήσεων, ως απόρροια των προβλημάτων που δημιουργεί ο παγετός στην περιοχή, κλειστά θα παραμείνουν σχολεία στους Δήμους Θερμαϊκού, Θέρμης, Νεάπολης – Συκεών, Βόλβης, Ωραιοκάστρου, Χαλκηδόνας, Λαγκαδά, Πυλαίας – Χορτιάτη και Κορδελιού – Ευόσμου.

Ειδικότερα, στο Δήμο Θέρμης δε θα λειτουργήσουν τα σχολεία της Περιστεράς, του Κάτω Σχολαρίου, της Καρδίας, του Πλαγιαρίου και του Τριλόφου, ενώ στο Δήμο Θερμαϊκού θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, καθώς και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών, με εξαίρεση τους παιδικούς σταθμούς.

Στο Δήμο Νεάπολης – Συκεών δε θα λειτουργήσουν τα σχολεία στο Δημοτικό Διαμέρισμα Πεύκων.

Από το πρωί είχε ανακοινωθεί ότι κλειστές θα παραμείνουν οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και οι παιδικοί σταθμοί στους Δήμους Βόλβης, Ωραιοκάστρου και Χαλκηδόνας.

Στο Δήμο Λαγκαδά εκτός από τα σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, κλειστοί θα παραμείνουν και οι παιδικοί σταθμοί, το ΙΕΚ, το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών.

Επίσης, στο Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στο Χορτιάτη, το Λύκειο Πανοράματος λόγω βλάβης στο δίκτυο ύδρευσης, καθώς και τα σχολεία που στεγάζονται στο Εθνικό Ίδρυμα Κωφών.

Τέλος, δε θα λειτουργήσει και το 25Ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 13:27