search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 18:03
MENU CLOSE

Μεσσηνία: Νεκρός 15χρονος μαθητής σε τροχαίο – Τον εγκατέλειψαν κι εκείνος αργοπέθαινε (Video)

18.01.2019 14:02
Μεσσηνία: Νεκρός 15χρονος μαθητής σε τροχαίο - Τον εγκατέλειψαν κι εκείνος αργοπέθαινε (Video) - Media

 

Στο λάθος μέρος, τη λάθος στιγμή βρέθηκε 15χρονος μαθητής που μόλις είχε φύγει από το σχολείο του και γυρνούσε αμέριμνος σπίτι του. Περπατώντας στο πεζοδρόμιο, παρασύρθηκε από αμάξι που κινούνταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του, αφού ο οδηγός και ο συνοδηγός τον εγκατέλειψαν και τράπηκαν σε φυγή!

Τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι στην επαρχιακή οδό Θουρίας-Πολιανής, στο ύψος ζαχαροπλαστείου. Αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, κινούνταν με ιλλιγιώδη ταχύτητα με αποτέλεσμα να χαθεί ο έλεγχος, το ΙΧ να περάσει στο αντίθετο ρεύμα, να αναποδογυρίσει, και να παρασύρει τον άτυχο διερχόμενο μαθητή.

 

Σύμφωνα με το messinialive, αυτόπτες μάρτυρες, είδαν τον οδηγό και τον συνοδηγό του αυτοκινήτου, να τρέχουν μακριά από το σημείο πρόσκρουσης μόλις αντιλήφθηκαν ότι είχαν χτυπήσει τον νεαρό μαθητή.

Στο σημείο έσπευσε αμέσως ασθενοφόρο και ο άτυχος 15χρονος, μαθητής της Α’ Λυκείου, διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου δυστυχώς παρά τις προσπάθειες των γιατρών άφησε τη τελευταία του πνοή.

Η Αστυνομία βρίσκεται σε αναζήτηση του οδηγού και του συνοδηγού.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 17:55