search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:40
MENU CLOSE

Η Ελ ΜακΦέρσον και ο Σάιμον Μπέικερ τιμήθηκαν από τον Αμερικανο-Αυστραλιανό Σύνδεσμο

06.02.2019 08:47
Η Ελ ΜακΦέρσον και ο Σάιμον Μπέικερ τιμήθηκαν από τον Αμερικανο-Αυστραλιανό Σύνδεσμο - Media

 

Διάσημοι Αυστραλοί της Νέας Υόρκης συγκεντρώθηκαν την περασμένη εβδομάδα στο Skylight Modern, στη Νέα Υόρκη για τα ετήσια βραβεία Αμερικανο – Αυστραλιανών Τεχνών.

Στη φετινή εκδήλωση τιμήθηκαν το μοντέλο Ελ ΜακΦέρσον και ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Σάιμον Μπέικερ, οι οποίοι παρέλαβαν τα βραβεία από τη δημοσιογράφο Λάουρα Μπράουν και τον ηθοποιό Χιου Τζάκμαν, αντίστοιχα.

«Ο Αμερικανο – Αυστραλιανός Σύνδεσμος είναι πολύ σημαντικός για μένα, είμαι από την Αυστραλία και έχω κάνει καριέρα στην Αμερική τα τελευταία 37 χρόνια», δήλωσε η Ελ ΜακΦέρσον κατά τη διάρκεια του δείπνου που ακολούθησε. «Και επίσης υποστηρίζει την τέχνη. Είναι θαυμάσιο να βλέπω τόσους πολλούς επιτυχημένους Αυστραλούς εδώ απόψε. Είμαι Αυστραλή και έχω μια αυστραλιανή εταιρεία [WelleCo] και βλέπω ότι πάει πολύ καλά. Αισθανόμαστε πολύ δεμένοι με τη Νέα Υόρκη, ιδιαίτερα» τόνισε.

Την Ελ ΜακΦέρσον συνόδευε ο γιος της Αρπάντ Φλιν Αλεξάντερ Μπουσόν, ο οποίος ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη ειδικά για την εκδήλωση την περασμένη Πέμπτη.

«Πηγαίνει σε Σχολή στη Βοστόνη και αύριο θα πάρει απουσία. Είναι ωραίο για εκείνον να έρχεται σε εκδηλώσεις, στις οποίες στηρίζονται δημιουργικοί άνθρωποι» ανέφερε.

Τα έσοδα από το δείπνο του Αμερικανο-Αυστραλιανού Συνδέσμου διατίθενται στο Αμερικανο-Αυστραλιανό Ταμείο Τεχνών, το οποίο παρέχει υποτροφίες σε καλλιτέχνες για την καλλιτεχνική τους εξέλιξη σε μία από τις δύο χώρες.

Στην τελετή απονομής και στο δείπνο παρέστησαν η Ναόμι Γουότς και η Σανίνα Σάικ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:38