search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:00
MENU CLOSE

Γέννησε στη μέση του δρόμου καθώς πήγαινε στο μαιευτήριο – Βγήκαν οι γείτονες και της έφερναν κουβέρτες (Video)

07.02.2019 10:19
Γέννησε στη μέση του δρόμου καθώς πήγαινε στο μαιευτήριο – Βγήκαν οι γείτονες και της έφερναν κουβέρτες (Video) - Media

 

Η 32χρονη Τζέσικα Λεάλ κατευθυνόταν με το αυτοκίνητο της με ταχύτητα προς το μαιευτήριο. Την είχαν πιάσει οι πόνοι και ένιωθε ότι από λεπτό σε λεπτό θα γεννούσε. Ο άνδρας της ήταν στη δουλειά. Οδηγούσε μόνη της. Περνούσε τα φανάρια με κόκκινο. Κάποια στιγμή δεν άντεξε άλλο. Σταμάτησε το αυτοκίνητο, έκανε δεξιά στο δρόμο και βγήκε έξω. Στηρίχθηκε από την πόρτα και έκανε μερικά βήματα. Ύστερα ξάπλωσε στο πεζοδρόμιο και σήκωσε το φουστάνι της. Γεννούσε εκείνη τη στιγμή. Καταμεσής του δρόμου στη συνοικία Γκρεγκόριο ντε λα Φερ στο Μπουένος Άιρες.

Η Τζέσικα έγινε αντιληπτή από τους κατοίκους της γειτονιάς όπου είχε σταματήσει, οι οποίοι βγήκαν από τα σπίτια τους και έσπευσαν να τη βοηθήσουν. Άλλος έφερε κουβέρτες, άλλος ζεστό νερό, άλλος πετσέτες και άλλος φακούς για να φωτίσει τον σκοτεινό δρόμο. Όλοι μαζί βοήθησαν και στο τέλος γεννήθηκε ο Ντέιαν Τζιοβάνι, ένα υγιέστατο αγοράκι.  

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:52