08/07/2020 04:05:16

Παραιτήθηκε ο Γιάννης Μηλιός από την «Ελληνικά Φεστιβάλ Α.Ε.» - Αποστάσεις από ΣΥΡΙΖΑ

Παραιτήθηκε ο Γιάννης Μηλιός από την «Ελληνικά Φεστιβάλ Α.Ε.» - Αποστάσεις από ΣΥΡΙΖΑ - Media
 
Δεκτή έκανε η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Μυρσίνη Ζορμπά, την παραίτηση του Γιάννη Μηλιού από τη θέση του προέδρου της «Ελληνικό Φεστιβάλ Α.Ε.».
 
Όπως αναφέρει το υπουργείο Πολιτισμού, η κ. Ζορμπά κατέβαλε κάθε προσπάθεια να παραμείνει στη θέση του, αλλά η απόφασή του ήταν οριστική. Η υπουργός ευχαρίστησε τον κ. Μηλιό για την παρουσία, την καλή συνεργασία και το έργο του στο Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου.
 
Ο παραιτηθείς πρόεδρος, στο σημείωμα αποχαιρετισμού στα μέλη του Δ.Σ, υπογραμμίζει ότι «εργαστήκαμε σε πνεύμα συναντίληψης για την αναβάθμιση των διοικητικών και τεχνικών δομών του Οργανισμού, για την εξασφάλιση των καλύτερων δυνατών όρων στήριξης του καλλιτεχνικού έργου του Φεστιβάλ, για την ολόπλευρη ανάπτυξη ενός σημαντικού και ιστορικού θεσμού των τεχνών. Η συνέχεια του Οργανισμού είναι δεδομένη».
 
Η παραίτηση Μηλιού συνοδεύεται από πληροφορίες για ρήξη του με τον ΣΥΡΙΖΑ εδώ και αρκετό καιρό. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μηλιός είχε αναλάβει τη θέση του προέδρου της «Ελληνικό Φεστιβάλ Α.Ε.» τον Νοέμβριο του 2016.
 
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.