search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 04:00
MENU CLOSE

«Λάνθιμος Χούλιγκανς»: Πώς μία τρολλ σελίδα που υποστηρίζει τον γνωστό σκηνοθέτη «έπαιξε» σε τηλεοπτικό σταθμό (Video)

11.02.2019 11:26
«Λάνθιμος Χούλιγκανς»: Πώς μία τρολλ σελίδα που υποστηρίζει τον γνωστό σκηνοθέτη «έπαιξε» σε τηλεοπτικό σταθμό (Video) - Media

 

Είχαμε γνωρίσει τους «Τσιτσιπάς Χούλιγκανς», μία σελίδα η οποία «υποστήριζε» μέχρι τελικής πτώσης τον διεθνή τενίστα, τρολλάροντας όλη την ώρα. Μετά τους «Τσιτσιπάς», εμφανίστηκε η «Λάνθιμος Χούλιγκανς». Μία σελίδα η οποία υποστηρίζει με μεγάλο πάθος τον σκηνοθέτη, εν όψει και των όσκαρ, αλλά με σαφέστατο χιουμοριστικό ύφος. 

Ωστόσο στον ΑΝΤ1 τους έβγαλαν στο δελτίο ειδήσεων ως «σύνδεσμο οπαδών» του σκηνοθέτη Γιώργου Λάνθιμου με το ανάλογο ρεπορτάζ.

Μάλιστα ο ΑΝΤ1 μίλησε μάλιστα με εκπρόσωπο των… χούλιγκανς που έλεγε ακραία πράγματα.

«Θα χτίσουμε δεύτερο όροφο, θα βγάλουμε πανό μέσα στο χώρο. Πάμε να τα σπάσουμε στο Kodak Theatre τη βραδιά της απονομής των Οσκαρ, αν δεν το πάρει το βραβείο ο Λάνθιμος θα γίνει χαμός», ήταν μερικά απ’ αυτά που είπε ο ταλαντούχος κατ’ άλλα τρελός «Χούλιγκαν». 

Δείτε το βίντεο 

Δείτε μία ενδεικτική ανάρτηση των Χούλιγκανς 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24