search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:46
MENU CLOSE

Δημήτρης Σταρόβας: Δίνω μάχη με την κατάθλιψη (Video)

12.02.2019 13:36
Ο Δημήτρης Σταρόβας παίρνει θέση για Αρναούτογλου – Κανάκη! «Τσαντίστηκα» - Media

 

Ο Δημήτρης Σταρόβας είναι ένας από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες των τελευταίων χρόνων, με το χιούμορ του να είναι το σήμα κατατεθέν.

Ωστόσο, πίσω από το γελαστό πρόσωπο, ο Δημήτρης Σταρόβας κρύβει μια «μάχη» που δίνει εδώ και καιρό με την επιδημία της εποχής μας, την κατάθλιψη.

Ο κριτής του Your Face Sounds Familiar (YFSF) και πρωταγωνιστής της θεατρικής παράστασης TOC TOC σε σκηνοθεσία Κώστα Σπυρόπουλου βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 12/2 καλεσμένος στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.
 
Στην υπόθεση της κωμωδίας του Laurent Baffie, που ανεβαίνει από το 2013 έως και το 2018 στο θέατρο ΗΒΗ, οι πρωταγωνιστές υποφέρουν από διάφορους ιδεοψυχαναγκασμούς και σύνδρομα.
 
Όλοι συναντώνται στον προθάλαμο ενός παγκοσμίου φήμης γιατρού για να αποζητήσουν τη θεραπεία τους.
 
O ηθοποιός και μουσικός Δημήτρης Σταρόβας σε ερώτηση για το αν έχει και στην πραγματική του ζωή κάποιον ψυχαναγκασμό έκανε μια αποκάλυψη για τη μάχη που δίνει με την κατάθλιψη.
 

Πηγή: ethnos.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:43