27/10/2020 15:02:35

Λαφαζάνης: Τα μεγάλα δράματα θα είναι στις εξώσεις

Λαφαζάνης: Τα μεγάλα δράματα θα είναι στις εξώσεις  - Media

 

«Βαίνουμε σε ένα μεγάλο κύμα, σε ένα τσουνάμι πλειστηριασμών τους οποίους θα ακολουθήσουν οι εξώσεις και εκεί θα έχουμε και τα μεγάλα δράματα», εκτίμησε μιλώντας στο μεσημεριανό μαγκαζίνο του ΘΕΜΑ 104,6 ο επικεφαλής της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης. 

Όπως υποστήριξε ο κ. Λαφαζάνης, «η ρύθμιση αφήνει εκτεθειμένους όλους τους κόκκινους δανειολήπτες απέναντι στις τράπεζες οι οποίες με τη στάση τους μπορεί να τους πάρουν το σπίτι . Δεν προσφέρουν καμία εγγύηση ιδιαίτερα στους φτωχότερους δανειολήπτες. Η μεγάλη παγίδα των αποφάσεων είναι ο λεγόμενος προδικαστικός έλεγχος που θα ελέγχει όλα τα περιουσιακά και εισοδηματικά στοιχεία του δανειολήπτη». 

Επίσης, υπογράμμισε ότι «βαίνουμε σε ένα μεγάλο κύμα, σε ένα τσουνάμι πλειστηριασμών τους οποίους θα ακολουθήσουν οι εξώσεις και εκεί θα έχουμε και τα μεγάλα δράματα. Η ελληνική κοινωνία θα ζήσει το επόμενο διάστημα έναν μεγάλο εφιάλτη, έναν πραγματικό εφιάλτη που δεν τον έχει ζήσει ξανά καμία χώρα στον κόσμο. Ακόμα και στην κατοχή, δεν είχαμε τέτοιες απαλλοτριώσεις ιδιωτικής περιουσίας από τις δυνάμεις της κατοχής, ούτε το τόλμησαν ποτέ αυτό». 

«Εδώ, δίνεται το πράσινο φως για μαζικούς πλειστηριασμούς, για μαζικό πέρασμα ιδιωτικής περιουσίας στις τράπεζες. Αυτό θα φέρει μεγάλη ανατροπή στην ελληνική κοινωνία και πλήγμα σε κάθε δυνατότητα οικονομικής ανάταξης και ανάπτυξης της χώρας», κατέληξε λέγοντας ο κ. Λαφαζάνης.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.