search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:56
MENU CLOSE

Θεοδωράκης: «Ντροπή της Δημοκρατίας» οι μετεγγραφές των βουλευτών

18.02.2019 08:02
Θεοδωράκης: «Ντροπή της Δημοκρατίας» οι μετεγγραφές των βουλευτών - Media

 

«Ντροπή της Δημοκρατίας» χαρακτήρισε τις μετεγγραφές των βουλευτών ο Σταύρος Θεοδωράκης, σχολιάζοντας, μεταξύ άλλων, τις αλλαγές στο υπουργικό σχήμα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση την Παρασκευή.

Μιλώντας στο Σκάι, ο επικεφαλής του Ποταμιού, τόνισε ότι με αυτές τις αλλαγές και την είσοδο των «πράσινων» Μωραΐτη-Τόλκα στην κυβέρνηση «δεν αλλάζει κάτι σημαντικό», ενώ εκτίμησε ότι στο ΚΙΝΑΛ υπάρχει ένα ρεύμα που τάσσεται υπέρ του Αλέξη Τσίπρα, τονίζοντας:

«Όλοι χρησιμοποιούν το κόλπο των μετεγγραφών. Και η Γεννηματά και ο Μητσοτάκης έχουν πάρει βουλευτές από άλλα κόμματα. Μόνο εμείς επιτρέπεται να μιλάμε».

Αναφερόμενος στη στάση του Ποταμιού απέναντι στις «Πρέσπες» ξεκαθάρισε ότι «δεν ήταν ότι ήμουν κοντά στον Τσίπρα.

Είχαμε χρέος, αν συνέβαινε κάτι προς όφελος της κοινωνίας, να το στηρίζουμε, είτε το έφερνε ο Τσίπρας είτε ο Μητσοτάκης», ενώ διευκρίνισε ότι δεν δέχτηκε καμία πίεση από πουθενά.

Τέλος, ξεκαθάρισε ότι το Ποτάμι θα κατέβει αυτόνομο στις εκλογές.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:56