18/10/2019 13:43:47

Αυτή είναι η κόρη του Έλληνα «φαντομά» που βάζει «φωτιές» στις πίστες (Photos & Video)

Αυτή είναι η κόρη του Έλληνα «φαντομά» που βάζει «φωτιές» στις πίστες (Photos & Video) - Media

 

Για πολλά χρόνια ο Βαγγέλης Ρωχάμης άναβε «φωτιές» στην ελληνική αστυνομία καταφέρνοντας να αποδράσει περισσότερες από δέκα φορές από τις ελληνικές φυλακές, με αποτέλεσμα να του προσδώσουν το παρατσούκλι «Φαντομάς». Ένα από τα (έξι) παιδιά του όμως, η κόρη του, Μαρία έχει επιλέξει να βάλει «φωτιά» σε έναν άλλο τομέα. Αυτόν του μουσικού πενταγράμμου!

Η Μαρία Ρωχάμη είναι τραγουδίστρια και φιλοδοξεί να κάνει «θόρυβο» μέσω της φωνής της και όχι μέσω των πράξεων της.

Παρότι το επίθετό της ενδεχομένως να έφερνε καχυποψίες και δισταγμούς στα άτομα με τα οποία συναναστρέφεται, αλλά η ίδια δεν έχει μπει ποτέ στη διαδικασία να το κρύψει. Τουναντίον η καριέρα την οποία διαγράφει φέρει την γνήσια υπογραφή του επιθέτου της.

Μάλιστα έχει ήδη συνεργαστεί με τραγουδιστές, όπως οι Σταμάτης Γονίδης, Θέμης Αδαμαντίδης, ενώ αυτήτ η περίοδο εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης και παράλληλα ετοιμάζει στο στούντιο τα νέα της τραγούδια, όπως το «Χτύπα κι εσύ» σε στίχους του Άκη Πάνου και μουσική του Μάκη Καλαιτζή.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.