search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:12
MENU CLOSE

Η Στέλλα Σαμαρά στο Half Note

21.02.2019 16:36
Η Στέλλα Σαμαρά στο Half Note - Media

 

Ένας κύκλος νέων ερμηνευτών και τραγουδοποιών που με μεγάλη ανυπομονησία σας προτείνουμε έρχεται στο Half Note. Σε μία εποχή που το πρόχειρο και το γρήγορο είναι τα στοιχεία του μόνιμου και με την τεράστια όρεξη να αποδείξουμε το αντίθετο, σας προσκαλούμε να είστε οι πρώτοι μάρτυρες μιας καινούργιας σελίδας, μουσικής σελίδας, σε ένα μέρος γεμάτο μουσικές, στο Half Note.

Η Στέλλα Σαμαρά εμφανίζεται για πρώτη φορά στη σκηνή του Half Note και υπόσχεται μια ατμοσφαιρική βραδιά με γνωστά κομμάτια που έχουμε αγαπήσει και τραγουδήσει.

Η Στέλλα συστήθηκε στο ευρύ κοινό με το single «Της ζωής μου το χρυσάφι» που κυκλοφορεί από τη Heaven Music και που είναι προπομπός του επερχόμενου album της. Το εξαιρετικό αυτό τραγούδι είναι σε στίχους του σπουδαίου ποιητή μας Μάνου Ελευθερίου και σε μουσική της ίδιας. Ένα τραγούδι που κινείται σε λαϊκά και νοσταλγικά ακούσματα που θυμίζουν τις παλιές ρεμπέτικες κομπανίες και αναδεικνύει την ιδιαίτερη φωνή της Στέλλας Σαμαρά.

Κωστής Πυρένης: κιθάρα

Δημήτρης Μπουζάνης: πιάνο

 


HALF NOTE JAZZ CLUB

Τριβωνιανού 17, Μετς

Ώρα έναρξης: 21:30

Είσοδος: 10€ (μπαρ), 15 € (τραπέζι)

Προπώληση: www.viva.gr
Πληροφορίες – Κρατήσεις: 210 9213310

www.halfnote.gr

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:12